Cefa.

Comuna Cefa - Bihor isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Comuna Cefa - Bihor isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!
Comuna Cefa - Bihor isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Cefa - Bihor. Acum este randul tau sa decizi ce apare pe el. Oricine poate deveni Administrator al acestor pagini.

Trebuie doar sa ai acces la Internet, un pic de timp liber, sa fii prieten cu limba romana si sa iubesti locul in care traiesti. Restul te invatam noi.

Pentru ca primim in fiecare zi multe vesti de la oamenii din comuna Cefa - Bihor, unele mai interesante si mai importante decat altele, avem nevoie de cineva care sa le vada primul, inainte de a le vedea intreaga comunitate.

Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei Cefa - Bihor, cu care se va mandri intreaga localitate, drept pentru care trebuie sa fie cat mai bine intretinuta.

Administratorul valideaza articolele care apar, anunturile, evenimentele, materialele video sau fotografiile. Administratorul modereaza si discutiile de pe siteul comunei Cefa, in scopul pastrarii unui mediu de dezbatere civilizat.

Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Cefa - Bihor, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre CefaPagina in care spui si gasesti totul despre Cefa

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Cefa - Bihor!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Cefa - Bihor!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Cefa - BihorIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Cefa - Bihor

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Cefa - Bihor isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Cefa - Bihor isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Cefa - Bihor. Acum este randul tau sa decizi ce... citeste mai mult

toate stirile
CefaIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

aLsGKNkauh

2d3Bonjour,J'aurais plusieurs qenitsous c3a0 vous poser.Tout d'abord, comment faire lorsqu'on atteint les 50 jours de travail c3a9tudiant en plein milieu d'un mois et qu'on continue c3a0 travailler le restant de ce mois? Faut-il faire un autre contrat d'c3a9tudiant soumis c3a0 la sc3a9curitc3a9 sociale ou cela se fait-il automatiquement?De plus, j'arrc3aaterai de travailler chez cet employeur au mois de juin mais je peux avoir un autre travail c3a9tudiant ailleurs au mois de juillet. Est-ce que je peux travailler c3a0 ce moment-lc3a0? Je devrai donc avoir un contrat c3a9tudiant soumis c3a0 la sc3a9curitc3a9 sociale. Dois-je en avertir mon employeur?Merci d'avance.21

 

 

UqgWJlwhGRlZm

d6GDS1 , [url=http://kwlcmenlcdgq.com/]kwlcmenlcdgq[/url], [link=http://pwdsximlexbb.com/]pwdsximlexbb[/link], http://rjewjepdkixh.com/