Feldru.

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Feldru - Bistrita-Nasaud

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Feldru - Bistrita-Nasaud
Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Feldru - Bistrita-Nasaud

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata, reprezentata de toti oamenii ce traiesc in ea, de vietile lor si legaturile dintre ei.

Spune-ti si tu povestea! Comunica in fiecare zi cu prietenii si vecinii din comuna Feldru - Bistrita-Nasaud, cu familia si chiar cu autoritatile locale ale comunei Feldru - Bistrita-Nasaud, pe noile pagini dedicate de Ziare.com comunelor din Romania.

Orice actiune a ta ajunge imediat pe Internet, iar toate gandurile tale, pozele pe care vrei sa le arati, evenimentele pe care vrei sa le anunti vor fi vazute imediat de cei direct interesati, cei care iti sunt mereu aproape.

Inregistreaza-te! E simplu. Iti faci un cont la fel ca pe orice retea sociala, cum e Facebook si Hi5, si vei putea sa incarci pe site tot ce vrei.

Poti sa adaugi texte, ca pe orice blog, poti sa incarci fotografii si inregistrari video, iti poti planifica evenimentele si poti da anunturi gratuite de mica publicitate.

Vorbeste cu prietenii si vecinii tai din comuna Feldru, spune-le sa-si faca si ei conturi. Cu cat va strangeti mai multi, cu atat mai repede vor aparea si alte optiuni noi si interesante pe site.

Daca ne aratati ca va plac noile pagini ale localitatilor din Romania, vom avea grija sa nu va lipseasca nimic din ceea ce va poate oferi Internetul.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre FeldruPagina in care spui si gasesti totul despre Feldru

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Feldru - Bistrita-Nasaud!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Feldru - Bistrita-Nasaud!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Feldru - Bistrita-NasaudIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Feldru - Bistrita-Nasaud

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Feldru - Bistrita-Nasaud isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Feldru - Bistrita-Nasaud isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Feldru - Bistrita-Nasaud. Acum este randul tau sa... citeste mai mult

toate stirile
FeldruIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Feldru

Trimite pe mail acum!
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

nFsCSjexhpldKyCc

Nu s-a facut nicio precizare cu pririve la anul in care s-a desfasurat campania. Aceasta a avut loc in mod liber, printr-un sistem de votare si astfel au fost desemnati castigatorii, fiecare la un anumit moment. Daca in anul 2011 Sibiul nu a prins podiumul, acest lucru se datoreaza faptului ca acest judet nu a acumulat un numar suficient de mare de voturi.Aceasta campanie se adreseaza acelor judete prin care miniPRIX nu a apucat sa ajunga niciodata.

 

 

DgfcElYelUFhgzMpv

J2gSQb tscocwqgqzky