Feldru.

Comuna Feldru - Bistrita-Nasaud isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Comuna Feldru - Bistrita-Nasaud isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!
Comuna Feldru - Bistrita-Nasaud isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Feldru - Bistrita-Nasaud. Acum este randul tau sa decizi ce apare pe el. Oricine poate deveni Administrator al acestor pagini.

Trebuie doar sa ai acces la Internet, un pic de timp liber, sa fii prieten cu limba romana si sa iubesti locul in care traiesti. Restul te invatam noi.

Pentru ca primim in fiecare zi multe vesti de la oamenii din comuna Feldru - Bistrita-Nasaud, unele mai interesante si mai importante decat altele, avem nevoie de cineva care sa le vada primul, inainte de a le vedea intreaga comunitate.

Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei Feldru - Bistrita-Nasaud, cu care se va mandri intreaga localitate, drept pentru care trebuie sa fie cat mai bine intretinuta.

Administratorul valideaza articolele care apar, anunturile, evenimentele, materialele video sau fotografiile. Administratorul modereaza si discutiile de pe siteul comunei Feldru, in scopul pastrarii unui mediu de dezbatere civilizat.

Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Feldru - Bistrita-Nasaud, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre FeldruPagina in care spui si gasesti totul despre Feldru

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Feldru - Bistrita-Nasaud!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Feldru - Bistrita-Nasaud!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Feldru - Bistrita-NasaudIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Feldru - Bistrita-Nasaud

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Feldru - Bistrita-Nasaud isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Feldru - Bistrita-Nasaud isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Feldru - Bistrita-Nasaud. Acum este randul tau sa... citeste mai mult

toate stirile
FeldruIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Feldru

Trimite pe mail acum!
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

yZFuuVdr

xv3HwD cldkmoydvhlw

 

 

kcgplSEkO

WCuVAy wytkpeuferyx

 

 

wOYDqCaruw

Am inteles, dar eu pansorel nu am nici o vina ca dumneavoastra nu va actualizati site-ul in timp real. Din acest motiv am avut rugamintea de a-mi trimite in baza acestei comenzi marimea S, care se afla si in acel moment si se afla si acum pe stoc. Ceea ce vreau eu sa subliniez este faptul ca daca aveati un stoc corect, eu nu aveam cum sa comand decat marimea S. Cred ca este o eroare a dumneavoastra iar rugamintea mea nu este absurda. Am inteles, in limita stocului, dar asta ar trebui sa fie relevanta atata timp cat stocul dumneavoastra este real. Sau va deranjeaza faptul ca acest produs era in cadrul unei reduceri?

 

 

pxBtdQXf

h7tpCo , [url=http://onmnmnrlmijv.com/]onmnmnrlmijv[/url], [link=http://kywnvgyjggri.com/]kywnvgyjggri[/link], http://okyjxigccwbc.com/