Petru-Rares.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Petru Rares - Bistrita-Nasaud!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Petru Rares - Bistrita-Nasaud!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Petru Rares - Bistrita-Nasaud!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Petru Rares - Bistrita-Nasaud.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Petru Rares, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Petru Rares judetul Bistrita-Nasaud, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Petru Rares? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Petru Rares!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Petru Rares - Bistrita-Nasaud? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Petru Rares.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Petru Rares! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Petru Rares - Bistrita-Nasaud si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Petru Rares - Bistrita-Nasaud, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre Petru RaresPagina in care spui si gasesti totul despre Petru Rares

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Buna

As dori sa verific daca intra vreun cunoscut pe acest site.Sint Valeriu Danciu.Dati-mi un raspuns... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Petru Rares - Bistrita-Nasaud!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Petru Rares - Bistrita-Nasaud!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Petru Rares - Bistrita-NasaudIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Petru Rares - Bistrita-Nasaud

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

toate stirile
Petru RaresIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Petru Rares

Trimite pe mail acum!
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Viitorul

suna mai bine numai pt ca prezentul activitatilor sociale din Reteag este dezastruos.Daca avem o scuza ca nu se intimpla nimic aici in perimetrul fizic al comunei,prin intermediul netului ar fi o modalitate ideala sa comunicam unii cu altii.Nu exista elevi,nici profesori,nici intelectuali in Petru Rares,nici nimeni interesat sa intre pe site-ul acesta sa continuam o traditie indelungata a evenimentelor organizate aici.

 

Cine mai este curios sa intre pe site-ul asta?

Dati-mi un raspuns,Valeriu Danciu

 

Noile alegeri locale

Mai sint nu prea multe zile pina la alegeri.Cu cine votam?Mai este cineva interesat aici in alegerile pt primar?