Frumusica.

Pagina in care spui si gasesti totul despre Frumusica

Pagina in care spui si gasesti totul despre Frumusica
Pagina in care spui si gasesti totul despre Frumusica

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv localitatilor din intreaga tara, unde fiecare comuna are la dispozitie un site personalizat.

Acum ai un loc numai al tau, in care poti discuta cu vecinii si prietenii tai, poti spune ce se intampla in comuna Frumusica - Botosani, in care locuiesti tu sau familia ta.

Poti posta anunturi gratuite, special pentru cei din comuna Frumusica - Botosani, poti anunta cele mai importante evenimente din viata ta si a comunei tale, in pagini de Internet personalizate numai pentru tine.

Aici le poti arata vecinilor si celor dragi poze si inregistrari video facute de tine, despre viata ta sau despre locul in care traiesti.

Ai chef sa te relaxezi si sa intri in competitie cu vecinii tai? In pagina comunei Frumusica vei gasi cele mai noi si mai amuzante jocuri.

Acum poti transforma pagina oferita gratuit de Ziare.com intr-o adevarata carte de vizita a comunei in care traiesti.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Frumusica - Botosani

Poti discuta despre orice te intereseaza, poti scrie despre performantele comunei, despre evenimentele sociale si economice, despre viata oamenilor, despre bucuriile si necazurile lor.

Intra in comunitate! Afla tot ce se intampla in comuna Frumusica

Pagina se adreseaza si autoritatilor locale. Esti primar, consilier local, reprezentant al politiei locale, invatator, profesor sau preot? Scrie ceva despre comuna Frumusica, despre problemele si realizarile comunitatii.

Propune subiecte de dezbatere, implica-te si schimba ceea ce crezi ca ar trebui schimbat pentru a ajuta la dezvoltarea comunei tale.

Fa cunoscuta comuna Frumusica - Botosani, prin intermediul Ziare.com!

•  Cum ma inregistrez?

- pentru a face parte din comunitatea comunei Frumusica, trebuie sa te inregistrezi ca fiind membru al comunei - inregistreaza-te!

Atentie: Nu poti fi membru decat al unei comune. Odata inregistrat, nu mai poti schimba apartenenta ta la o comuna. Oriunde va aparea numele tau de user, va fi insotit de mentiunea "membru al comunei ...".

•  Cum postez informatii si articole?
Pentru a posta informatii sau articole despre comuna Frumusica, trebuie doar sa introduci un text si o poza in acest formular. Articolul tau va fi semnat cu numele tau de user.

•  Cum public anunturi?
Scrie titlul, textul anuntului, dar si datele tale de contact in acest formular. Odata postat, textul anuntului nu va mai putea fi modificat de dvs. Pentru orice solicitari, trimiteti un mail pe adresa comunamea@ziare.com.

•  Cum adaug un eveniment?
Pentru a posta un eveniment important pentru tine sau pentru comuna Frumusica - Botosani, trebuie sa introduci titlul si textul evenimentului, data de incepere si durata acestuia in acest formular. Odata postat, textul evenimentului nu va mai putea fi modificat de dvs. Pentru orice solicitari, trimiteti un mail pe adresa comunamea@ziare.com.

•  Cum incarc foto sau video?
Daca vrei sa postezi poze sau inregistrari video in pagina comunei Frumusica, trimite-le pe adresa de mail comunamea@ziare.com. Le vom posta in cel mai scurt timp. In curand, vei putea sa incarci singur poze si video in pagina comunei tale.

•  Cum administrez pagina comunei mele?
Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei sale, valideaza articolele, anunturile, evenimentele, pozele si inregistrarile video care vor fi afisate. Daca vrei sa fii administrator al paginii comunei Frumusica - Botosani, trebuie sa fii logat si sa te inregistrezi ca membru al unei comune. Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Frumusica, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre FrumusicaPagina in care spui si gasesti totul despre Frumusica

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Frumusica - Botosani!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Frumusica - Botosani!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Frumusica - BotosaniIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Frumusica - Botosani

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Frumusica - Botosani isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Frumusica - Botosani isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Frumusica - Botosani. Acum este randul tau sa... citeste mai mult

toate stirile
FrumusicaIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Frumusica

Trimite pe mail acum!
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

ZJjuhHgRzHwGD

HHJo8n rxbuyuhgfjdg

 

 

O comuna Deosebita

Dupa cum ii spune si numele, este o comuna foarte deosebita.
Nu m-am nascut acolo, dar de prin 1990 am tot vizitat-o, aproape lunar.
Mi-am facut niste prieteni acolo si i-am vizitat periodic.
Nu am mai fost acolo de ce va vreme, dar cu prima ocazie, o voi face.
Curand voi mai scrie si alte povesti si amintiri de acolo.

 

 

SDusaYnVRTyX

lUJcdV , [url=http://zgwszxfnizww.com/]zgwszxfnizww[/url], [link=http://xaqjfnlxxpru.com/]xaqjfnlxxpru[/link], http://apgjljhcnnvt.com/

 

 

VskQzVboPWfhhqBcEa

acum m-am geendit la cei care au afișat pe sidebar: eu scriu 87 cuivtne pe minut e din oraș de la mine și nici nu am știut de el da, frate Marius, poate că așa ar trebui scrise blogurile: cu nasul și pe niște pergamente, ori sculptate een tăblițe de piatră că peenă vom scrie un articol, ne va apune meenia și atunci ceend vom scrie ceva, cu siguranță e ceva important, de altfel nu am depune un așa efort.Ați observat ce fel de articole a scris? "Vreau să trăiesc, vreau să trăiesc " Bănuiesc că au o importanță deosebită din moment ce din miile de subiecte alte blogosferei le-a scris pe acelea cu nasul.Și eu cred că bloggerii vor fi judecați astfel pentru fiecare literă aruncată aiurea și fără scop, ori pentru momentele een care au reevnit la vizitele vecinului, ori pentru că een ateeția ani de blogging nu și-a omoreet eencă acea dorință de a fi văzuți ei și nu Domnul een blogurile lor. De ceend am aflat că am probleme cu inima, m-a cam trezit și pe mine Domnul, și mi-am dat seama că mult nu mai e de stat pe pămeent, și eentr-o zi voi fi judecat, cu martori aveend oameni ca aceștia, care scriu cu nasul