Leorda.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Leorda - Botosani!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Leorda - Botosani!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Leorda - Botosani!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Leorda - Botosani.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Leorda, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Leorda judetul Botosani, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Leorda? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Leorda!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Leorda - Botosani? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Leorda.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Leorda! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Leorda - Botosani si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Leorda - Botosani, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre LeordaPagina in care spui si gasesti totul despre Leorda

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

CONSTITUIRE CONSILIUL LOCAL LEORDA

In data de 29.06.2012, la sediul Primariei Leorda, a avut loc sedinta de investire a noului... citeste mai mult

Mandate obtinute pentru Consiliul local Leorda

In urma alegerilor locale din 10 iunie 2012, si in urma voturilor exprimate de cetatenii comunei... citeste mai mult

Rezultate alegeri locale Leorda 2012

In urma alegerilor locale care au avut loc duminica 10 iunie 2012, leordenii si-au ales un nou... citeste mai mult

toate stirile
LeordaIntra acum!

Poze din Leorda

Trimite pe mail acum!
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

jGezrgDjdvhyhXSI

uxqS8W lzgqgawqiifd

 

 

ceZrONykeRbGiY

Pe mine doamna acetsaa m-a ajutat. Nu cu bani, nu cu materiale, ci cu un lucru foarte valoros: mi-a oferit informatii pe care alte persoane nu au vrut să mi le ofere deoarece e o tară speriată de tineret că le ia locul.Aceste informatii m-au ajutat să pot eencepe să particip la upgrade-ul tării. Am uitat să precizez că nici nu mă cunostea si din prima a fost dispusă să mă ajute. Nu mai sunt multe persoane ca dumneaei een sistemul public, asa că eu zic să apreciem acest lucru si să nu vorbim aiurea.Raluca, este adevărat ce zici een mare parte, dar nu este de vină această doamnă, ea este exact exceptia.