Albac.

Replica la CCR si detronarea democratiei

Toate bune si frumoase cu comentariile despre democratie, dar ce te faci daca democratia nu este autentica ? Ce democratie este asta a noastra, a romanilor, in care in parlament se constituie o majoritate compusa din reprezentanti ai unor partidulete ultra minoritare, ale unor minoritati ce nu reprezinta nici 1 % din populatie, din transfugi alesi pe listele unor partide mari in care au devenit indezirabili inseland astfel electoratul, dintr-un partid construit pe criterii etnice care isi urmareste pas cu pas obiectivele de grup, toate impotriva covarsitoarei majoritati a romanilor si asa prea toleranti si care ia acceptat in sanul lor. De ce nu pot fi maghiarii, germanii, sarbii, lipovenii etc. liberali, socialisti, democrati, ecologisti bazati pe o doctrina politica ? De ce trebuie sa acceptam traseismul politic al unor oameni fara scrupule sa ne decida soarta natiunii? De ce trebuie sa sacrificam democratia reala si populatia majoritara in favoarea unei dictaturi construite pe astfel de elemente politice de adunatura si interese meschine. Pana cand o sa mai rabde romanul astfel de practici? Iata de ce CCR ar trebui sa aiba o viziune realista si nu dictata despre ce ar trebui sa reprezinte democratia in Romania.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre AlbacPagina in care spui si gasesti totul despre Albac

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Replica la CCR si detronarea democratiei

Toate bune si frumoase cu comentariile despre democratie, dar ce te faci daca democratia nu este... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Albac - Alba!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Albac - Alba!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Albac - AlbaIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Albac - Alba

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

toate stirile
AlbacIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Albac

Trimite pe mail acum!
8 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Guvernul Ponta

Aproape ca nu ma recunosc ! Santem cumva - din nou, in 1990 ?

 

 

e tare

e cea mai tare

 

 

Despre democratie

Daca am avea o lista, cu "parlamentul rusinii" sa vada tot romanul ROMAN, cine erau cei ce,ne-au dictat primele legi "democratice",ne-am cucii, efectiv ! Tot felul de cantareti,de lingai ai "fostului"! Au facut bine mersi cariera si pensie frumusica, pe spinarea truditorilor ! tot felul, de teapa lui BodnarenKo, Vodcaroiu, cantareata, sau cantaretu, cutare, tot felul de urmariti de politie, sau demni de asa ceva, care pozau in "victime" ale dictaturii ! De aici, calitatea Legilor...emise atunci ! Un cui in talpa progresului real !

 

 

hAjfLByVH

SW9crP deirzlxdibkb

 

 

divBmpBbq

Shiver me tibemrs, them's some great information.

 

 

jYcgrrGdh

SF3OHi , [url=http://eylrllnoowee.com/]eylrllnoowee[/url], [link=http://mgxrzrrfhtun.com/]mgxrzrrfhtun[/link], http://sbcynkqaqyre.com/

 

 

Este hilar...

dar paradoxal si foarte trist!
Astazi, noul guvern a renuntat sub pretexte subtiri sa supuna la vot atat traseismul politic cat si reducerea numarului de parlamentari.
A incepe cu stangul este legitim PSD-ului, dar ma intreb cum se simt oare liberalii!?
Intrebarea-i retorica avand in vedere ce aliante au facut si in egala masura ce imeberb infatuat, demagog si obraznic ii conduc.

 

 

???

Nu am inteles nimic din ce vrea sa spuna autorul. Despre ce CC vorbeste? Despre cea abstracta sau despre cea ai carei membri sunt pusi sa reprezinte interes politice?
S-a sesizat si in 2009 cand s-a inventat unpr pentru a-i servi lui Basescu guvernarea sau doar acum nu ii convine democratia? Sigur ca nu este ok cu migratia, dar de ce acum cand Basescu e pe duca?