Stauceni.

Comuna Stauceni - Botosani isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Comuna Stauceni - Botosani isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!
Comuna Stauceni - Botosani isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Stauceni - Botosani. Acum este randul tau sa decizi ce apare pe el. Oricine poate deveni Administrator al acestor pagini.

Trebuie doar sa ai acces la Internet, un pic de timp liber, sa fii prieten cu limba romana si sa iubesti locul in care traiesti. Restul te invatam noi.

Pentru ca primim in fiecare zi multe vesti de la oamenii din comuna Stauceni - Botosani, unele mai interesante si mai importante decat altele, avem nevoie de cineva care sa le vada primul, inainte de a le vedea intreaga comunitate.

Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei Stauceni - Botosani, cu care se va mandri intreaga localitate, drept pentru care trebuie sa fie cat mai bine intretinuta.

Administratorul valideaza articolele care apar, anunturile, evenimentele, materialele video sau fotografiile. Administratorul modereaza si discutiile de pe siteul comunei Stauceni, in scopul pastrarii unui mediu de dezbatere civilizat.

Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Stauceni - Botosani, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre StauceniPagina in care spui si gasesti totul despre Stauceni

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Stauceni - Botosani!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Stauceni - Botosani!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Stauceni - BotosaniIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Stauceni - Botosani

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Stauceni - Botosani isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Stauceni - Botosani isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Stauceni - Botosani. Acum este randul tau sa... citeste mai mult

toate stirile
StauceniIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Stauceni

Trimite pe mail acum!
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Pascariu Relu Silistea-Stauceni

Spunem Buna-ziua tuturor cetatenilor din comuna noastra Stauceni...cu mult respect fata de Domnul primar Czmin Epuras si toti cei care sunt in fruntea comunei noastre Stauceni , vreau personal sa-i felicit pentru frumoasele timpuri bogate si pline de farmec care le-am petrecut impreuma pe meleagurile noastre in satele din comuna Stauceni ...cum ar-fi Silistea Tocileni si Victoria timpuri in care am invatat ce este viata adevarata ...viata plina de farmec si am inteles ca toot ce este curat si bun sunt de folos pentru noi...ne bucuram aici in acest colt a tarii pentru ca cineva se gandeste si la noi, si avem cu toti parte de pace si liniste in sufletele noastre cat si in primaria comunei Stauceni...pe langa grija cu care suntem calauziti din partea statului Roman... multumim si lui Dumnezeu ca suntem cetateni nu numai ai comunei STAUCENI , dar prin credinta in Dumnezeu sau Sfanta Scriptura avem o nadejde in viitorul nostru binecuvantat ...numai atat timp cat stam sub disciplina autoritatilor Romane si al lui Dumnezeu....