Vorniceni.

Vorniceni News

Vorniceni News

SPUNETI NU! ABANDONARII MONUMENTULUI ISTORIC DIN VORNICENI.

Biserica din lemn dateaza din secolul al XVII-lea si este monument istoric, primarul si preotii doresc sa conserveze lacasul''de cult si sa faca o alta biserica noua langa cea veche, cu conditia daca localnici sa-l voteze inca un mandat. Iar in biserica veche sa fie mezeu(de oale probabil), desi nu este voie sa construesti nimic langa un monument istoric, ei spera sa-si duca proectul la sfarsit. La Vorniceni este nevoie de inca o biserica fiind un sat mare, dar nu in acel loc si abandonarii celei vechi, s-a slujit in acea biserica de 500 de ani si se mai poarte sluji' lui DUMNEZEU cu dag in ea. Un loc potrivit ar fi in zona scoli nr 1, dar acest lucru nu va fi posibil de oarece preotii din sat nu doresc venirea unui alt preot in localitate( de ce sa manace si altul un colac).

Primarul isi incepe campania electorala tot cu ajutorul preotilor si-n biserica binenteles, anul acesta lea donat 20hectare de teren preotilor din imasul comunal la Tautesti(cu siguranta vor face stana) ,si uitea sa ne fura pe fata, preotilor daca le trebuie pamant le dau eu un hectar, cu conditia sa-l munceasca cu sudoarea fruntii''. Preotii vor strange iarasi birurile cu forta de la localnici, asa a procedat si cand au facut casa parohiala din deal*, s-a dus preotul la primarie si le lua banii oamenilor pentru ajutorul la incazire ( dupa aia si-a luat jeep), a stat acolo pana ce intr-o zi casierul la impins pe usa afara spunandui ca locul lui e la biserica, nu in primarie.

Sper ca localnicii sa se opuna acestui proiect'' si sa se slujeasca in continuare in biserica veche ,preotii sa-si vada de evanghelie, nu de campania electorala, se vede ca nu au de gand sa plece din sat in urmatori 50 de ani, sper sa nu ne ingroape de vii!!! cu pretextul ca e criza si le trebuie bani. Primarul doreste sa-si lase ampreta labelor la monumentui istoric cu japca, sa intre si el in istorie'' ca ar fi facut si el ceva!/ din partea mea, sa faca si-o manastire dar in alt loc.

Alte stiri

adauga si tu
Vorniceni NewsVorniceni News

SPUNETI NU! ABANDONARII MONUMENTULUI ISTORIC DIN VORNICENI. Biserica din lemn dateaza din... citeste mai mult

POLITIA VORNICENI SI DAMINGENILE DE VINPOLITIA VORNICENI SI DAMINGENILE DE VIN

Sa vezi si sa nu crezi! cum a dat norocul peste seful de post din Vorniceni sa gaseasca pe... citeste mai mult

Pagina in care spui si gasesti totul despre VorniceniPagina in care spui si gasesti totul despre Vorniceni

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Vorniceni - Botosani!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Vorniceni - Botosani!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

toate stirile
VorniceniIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Vorniceni

Trimite pe mail acum!
7 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

buna!

Am 20 de ani!

 

 

sa traiasca bosac

cel mai tare e tot bosac gheorghita

 

 

primitivi si incapabili

romania e in urma europei 100 de ani voi sinteti in urma lui stefan cel mare cu 200 de ani,pacat ca nu stiti sa va comportati cutitarilor ,betivilor si puturosilor,saracile femei.

 

 

mai fata care este

tu citi ani ai?

 

 

mare si tare

14...dar macar nu ma dau mare

 

 

mare si tare

zdreata ai 13 ani si de tot dai mare sati fie ruasine

 

 

nu imi place in satu meu

ca primaru sa mai faca si el ceva in sat nu numai pt el