Vorniceni.

POLITIA VORNICENI SI DAMINGENILE DE VIN

POLITIA VORNICENI SI DAMINGENILE DE VIN

Sa vezi si sa nu crezi! cum a dat norocul peste seful de post din Vorniceni sa gaseasca pe marginea drumului in timp de noapte trei recipiente(damingene'') care contineau circa 150 litri vin.

Cantitatea de vin era furata si urma sa fie transportata la un loc sigur :), dar seful de post fiind in patrula prin acea zona a pus pe fuga hotii si-au lasat damingenile, seful de post din Vorniceni spune ca nu a vazut pe nimeni ci' dor damingenile pe marginea drumului, fara sa stea pe ganduri lea tansportat la postul de politie( probabil sa le ia o declaratie :)), dar nici nu i-a venit in minte ca cantitatea de vin era furata de'vizavi de unde s-a gasit comoara:).

Seful de post din Vorniceni nu a sesizat cetatenii din zona cu pricina in acea dimineata, el se bucura de gustu vinului ghiurghiuliu. Cand pagubita, o batrana de 75 ani a descoperit cu intarziere ca a fost usurata de tot vinul din beci, nu a sunat la politia Vorniceni, a sunat ginerele ei de la Botosani care este seful la o Banca de renume din BT. Acesta a venit la Vorniceni cu un grup de politisti de la Botosani pentru a face cercetari /spre mirarea sefului de post din Vorniceni care le-a spus sefilor lui ca nu era nevoie de o interventie de la Botosani, deoare el a gasit cantitatea de vin si urmeaza sa gaseasca si pagubitul. Seful de post a rugat-o pe pagubita sa vina la Postul de Politie sa deguste vinul si inainte de toate sa-i spuna se culoare avea vinul pentru a se convinge ca ea este pagubita, ce este interesant nu a intrebat-o de cantitatea de vin cei lipsea din beci, nici nu avea cum cand el a fost primul care a degustat vinul batranei.

Alte stiri

adauga si tu
Vorniceni NewsVorniceni News

SPUNETI NU! ABANDONARII MONUMENTULUI ISTORIC DIN VORNICENI. Biserica din lemn dateaza din... citeste mai mult

POLITIA VORNICENI SI DAMINGENILE DE VINPOLITIA VORNICENI SI DAMINGENILE DE VIN

Sa vezi si sa nu crezi! cum a dat norocul peste seful de post din Vorniceni sa gaseasca pe... citeste mai mult

Pagina in care spui si gasesti totul despre VorniceniPagina in care spui si gasesti totul despre Vorniceni

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Vorniceni - Botosani!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Vorniceni - Botosani!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

toate stirile
VorniceniIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Vorniceni

Trimite pe mail acum!
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

nu va mai contraziceti

k ei tot ce siu aia fac

 

 

politia mama in mama cu hotii

In aceasta comuna hotii fura in nestire pentru ca stiu ca nu vor fi prinsi niciodata.Politia este platita din bani publici si ar trebui sa-si faca datoria fata de cetateni.

 

 

politia mana in mana cu hotii

In aceasta comuna hotii fura in nestire pentru ca stiu ca nu vor fi prinsi niciodata.Politia este platita din bani publici si ar trebui sa-si faca datoria fata de cetateni.

 

 

sat periculos

aveti grija cand intrati