Vorona.

Comuna Vorona - Botosani isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Comuna Vorona - Botosani isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!
Comuna Vorona - Botosani isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Vorona - Botosani. Acum este randul tau sa decizi ce apare pe el. Oricine poate deveni Administrator al acestor pagini.

Trebuie doar sa ai acces la Internet, un pic de timp liber, sa fii prieten cu limba romana si sa iubesti locul in care traiesti. Restul te invatam noi.

Pentru ca primim in fiecare zi multe vesti de la oamenii din comuna Vorona - Botosani, unele mai interesante si mai importante decat altele, avem nevoie de cineva care sa le vada primul, inainte de a le vedea intreaga comunitate.

Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei Vorona - Botosani, cu care se va mandri intreaga localitate, drept pentru care trebuie sa fie cat mai bine intretinuta.

Administratorul valideaza articolele care apar, anunturile, evenimentele, materialele video sau fotografiile. Administratorul modereaza si discutiile de pe siteul comunei Vorona, in scopul pastrarii unui mediu de dezbatere civilizat.

Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Vorona - Botosani, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre VoronaPagina in care spui si gasesti totul despre Vorona

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Vorona - Botosani!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Vorona - Botosani!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Vorona - BotosaniIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Vorona - Botosani

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Vorona - Botosani isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Vorona - Botosani isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Vorona - Botosani. Acum este randul tau sa decizi... citeste mai mult

toate stirile
VoronaIntra acum!

Poze din Vorona

Trimite pe mail acum!
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

nRsMfdJnIEgxeh

IntrebareDaca indemnizatiile prentu persoanele cu handicap vor fi platite prin Directia de prestatii sociale, atunci directia din cadrul Directiei Generale prentu Asistenta Sociala si Protectia Copilului prentu ce mai functioneaza?Acest conglomerat Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Drepturilor Copilului ar trebui restructurat din temelii. Cred ca toate orasele ar trebui sa-si ingrijeasca copiii cu probleme, iar institutia sus-amintita sa ramina numai cu copiii din comune.