Avram-Iancu.

Vreau sa vorbesc cu cineva din Av. Iancu .

Com. Avram Iancu e locul meu de nastere ,acum locuiesc in Timisoara ,am intrat pe aceasta pagin si nu-i nimeni pe aici totul e pustiu .
In toata zona chiar nu-i nimeni sa scrie ceva noutati ,sa posteze poze actuale ?
....stati toti ascunsi !

Alte stiri

adauga si tu
Vreau sa vorbesc cu cineva din Av. Iancu .

Com. Avram Iancu e locul meu de nastere ,acum locuiesc in Timisoara ,am intrat pe aceasta pagin... citeste mai mult

Pagina in care spui si gasesti totul despre Avram IancuPagina in care spui si gasesti totul despre Avram Iancu

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Avram Iancu - Alba!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Avram Iancu - Alba!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

toate stirile
Avram IancuIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Avram Iancu

Trimite pe mail acum!
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

ocIMtFEnuE

ksvkc5 aowosdxrkqsy

 

 

wovaGnPQGkP

ChmtpA olyehxzmkzvb

 

 

JLhSmKqhbvUufAA

Emotie de toamnaMi-e sufultel bucata de hartie, din care timpul rupe fasii mereu. Pe o pagina de viata ma ascund de lumea ce nu stie de ce curg azi lacrimi de fericire din versul meu. Fiecare stea poarta in sufultel ei o poveste. Privesc ades spre cer si ma gandesc la povestea vietii mele. Pe bolta sufultelui meu norii plang lacrimi de fericire. In drumul spre ele, un inger cu suflet de om, mi-a asternut covor de vise curate. A avut puterea sa topeasca neaua din sufultel meu obosit si sa faca din viata mea un nou rasarit. S-a furisat pe poarta inimii mele un vis iar el l-a transformat in realitate, aratandu-mi ca fiecare om este in sine o lume, un vis in care zace o istorie a lumii. Mi-a incoltit in suflet speranta ca o samanta iar visele mele au devenit realitate, in culori de curcubeu. In fiecare dimineata aprinde cu soare lumanarile sperantelor din sufultel meu. Mi-am impletit visele cu izvoarele noptilor iar flacara inimii lui mi-a devenit felinar catre un nou drum, drumul spre scoala. Cu sufultel insetat m-am asezat cuminte printre sufletele atat de tinere. Am prins clipa in pumni si am transformat-o in fluturi colorati. Sufletul meu plutea si era la fel de tanar ca si al colegilor mei. Parca si timpul se oprise in loc, respirand alaturi de noi amintiri. Intre ele se aflau inscrise rosturile lumii. Cele mai minunate lucruri din lume ni se intampla atunci cand existand, intram in alta clipa. Mi-am auzit gandurile, mi-am auzit bataile inimii si falfaitul de aripi al sufultelui si am inteles cine sunt, cine esti. Mana ta imi dar4000uieste mangaieri si reazam pentru orice durere. Ador fiecare traire, caci superba e clipa unui zambet si lacrima de fericire ca pare ca vrea sa-mi atinga obrazul. Acest drum are o inima? Daca iei o floare in mana si te uiti cu adevarat la ea, devine lumea ta pentru moment. Sufletul meu a prins din nou viata, devenind din nou copil. Iti multumesc inger drag!