Homorod.

O casa atacata

O casa atacata
foto ansa

O casa din Homorod a fost atatcata cu pietre si fructe verzi de un grup de tinerii teribilisti.

In data de 26.07 a.c. in jurul orelor 22:30 o casta ce se afla pe strada cimitirului a fost atacata cu pietre si fructe uscate. Atacul a fost pus in practica de patru tineri ce sau ascuns intr-o gradina mare ce se afla peste strada de casa gradina servind acestora ca loc de ascunzatoare si atac. In plus bezna totala de pe strada a contribuit la camuflajul huliganilor. Deoarece strada cimitirului se confrunta cu o problema de iluminat public ce tine de mai bine de o luna.
Politia a fost socilitata aceasta ajungand imediat la fata locului insa atacatorii fugisera deja,dar politia are un cerc ce suspecti pe care ii va chema la postul local de politie pentru a fi interogati. cei atacati spun ca nu se afla in conflict cu nimeni si sunt suprinsi ca exista oameni ce se preteaza la astfel de acte josnice.

Alte stiri

adauga si tu
O casa atacataO casa atacata

O casa din Homorod a fost atatcata cu pietre si fructe verzi de un grup de tinerii teribilisti.... citeste mai mult

Tinerii atacatori au fost identificati

Tinerii atacatori au fost indentificati si amendati. Tinerii ce au atacat casa de pe strada... citeste mai mult

Sala de sport pentru Homorod

Comuna Homorod,se vede si ea beneficiara unei sali de sport finantata din bugetul Ministerului... citeste mai mult

Fara adeverinte

Din dispozitia primarului comunei Homorod Pelei Marcel (pdl),nu mai sunt eliberate adeverinte de... citeste mai mult

toate stirile
HomorodIntra acum!

Poze din Homorod

Trimite pe mail acum!
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

fxBevdsETaRyYQFqs

"motanul meu"...treaba cu ce zici tu de "Sunt din crangasi, tin cu radipu si cand jucam in uefa ii tai pe muistii de frantuzi. "Hai Romania!"Deci daca-mi spui ca cetateanul F─ânel va abandona in urmatoarea mie de ani sentimentul de "cartierul meu" "..asta sunt totusi pana la o anumita varsta, adica cand esti pustan si nu ai prea multa mine...dupa aia sunt doar puerile;io sunt din "cartier" si ii stiu si o gramada care mai sunt, dar deja dupa 20 si ceva de ani nu mai iei in serios toate copilariile astea... chiar asa?..:)iar religia nu era necesar, e exact ca si comunismul totalitar sa zicem...cand oamenii erau subestimati, folositi dupa mintea si interesu unora care au luat puterea pt eireligia e un adevar deformat...deci care isi pierde importanta reala...Isus de ex nu stiu sa fi spus sa se formeze biserici si religia in forma de dupa...insa biserica a spus ca il are la baza pe Isus. io l-as fi crezut si as fi incercat varianta lui Isus, decat sa zic ca e buna si necesara religia falsa/cu adevaruri deformate de dupa si de acum.Nu mai subestima oamenii...cand tii un om in cusca o viata intreaga, nu e argument sa tii apoi si generatiile de apoi...pt ca nu sunt adaptati la starea lor naturala de libertate si constienta...fiindca li s-au confiscat cu forta pana atunci; Da-i la drumul la cel pe care il tii in cusca atunci...si sa vezi ca isi revine si se adapteaza el dupa un timp necesar

 

 

tciinXLj

fFaXa9 bbwachpfngmf

 

 

cPWNvUTri

JefR91 devzzxiwfgwc