Ulmu.

Comuna Ulmu - Braila isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Comuna Ulmu - Braila isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!
Comuna Ulmu - Braila isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Ulmu - Braila. Acum este randul tau sa decizi ce apare pe el. Oricine poate deveni Administrator al acestor pagini.

Trebuie doar sa ai acces la Internet, un pic de timp liber, sa fii prieten cu limba romana si sa iubesti locul in care traiesti. Restul te invatam noi.

Pentru ca primim in fiecare zi multe vesti de la oamenii din comuna Ulmu - Braila, unele mai interesante si mai importante decat altele, avem nevoie de cineva care sa le vada primul, inainte de a le vedea intreaga comunitate.

Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei Ulmu - Braila, cu care se va mandri intreaga localitate, drept pentru care trebuie sa fie cat mai bine intretinuta.

Administratorul valideaza articolele care apar, anunturile, evenimentele, materialele video sau fotografiile. Administratorul modereaza si discutiile de pe siteul comunei Ulmu, in scopul pastrarii unui mediu de dezbatere civilizat.

Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Ulmu - Braila, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre UlmuPagina in care spui si gasesti totul despre Ulmu

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Ulmu - Braila!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Ulmu - Braila!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Ulmu - BrailaIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Ulmu - Braila

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Ulmu - Braila isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Ulmu - Braila isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Ulmu - Braila. Acum este randul tau sa decizi ce... citeste mai mult

toate stirile
UlmuIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

IahCqDccN

el7Btd cfogdibjpiov

 

HbyxizWiALVqMminl

9wYlQE pddhujpqfifr

 

LpypndYzUkANAx

stii despre ce vobresti, daca instalezi bine si nu ai probleme DE LA TINE patchul nu are buguri, inafara de Search by Name si asta cu sezoanele prezente in orice patch.Nu stiu cum sa zic, dar e nesimtire, sa zici ca patchul are multe buguri fiindca eu iti arat sute de utilizatori care nu intalnesc buguri aditionale. Si nu si-a bagat nimeni in cap ideea ca toate patchurile pt. FIFA 11 au buguri, imi bat gura cu ei din martie de la Volume 1, dar nu am cu cine vorbi. Oricum sunt mii care sunt multumiti de patch si care stiu sa aprecieze si nu vin sa urle pe aici ca nu le porneste FIFA, ca le merge mai prost si ca e vina noastra, fiind clar ca nu e.Te asigur ca daca il mai tineam inca o luna in testari tot asa iesea fiindca practic patchul este cam la minim in privinta numarului de buguri posibile in FIFA 11. Cand jocul e bugguit, automat si patchurile sunt bugguite. Bine ca altii au tinut patchul 10 luni, au scos doar Liga 1 si la fel au aceleasi buguri + mult mai putin content si detalii facute in bataie de joc. Altii sunt in testari de prin era mezozoica, dar isi permit arogante fata de altii. Pana la urma, CRLP Volume 2 este folosit de campionate de FIFA importante cum ar fi cel de la FIFA Club, si altele, si daca dai raita pe 2-3 site-uri de FIFA romanesti multi il folosesc. Cand ai probleme grave, iti dai seama ca toti cei care il folosesc nu sunt masochisti si chiar nu au probleme cu el.