Zavoaia.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Zavoaia - Braila!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Zavoaia - Braila!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Zavoaia - Braila!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Zavoaia - Braila.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Zavoaia, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Zavoaia judetul Braila, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Zavoaia? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Zavoaia!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Zavoaia - Braila? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Zavoaia.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Zavoaia! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Zavoaia - Braila si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Zavoaia - Braila, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre ZavoaiaPagina in care spui si gasesti totul despre Zavoaia

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Pana cand ?.

In comuna Zavoaia este un individ, Negoita F Stan, care isi face dreptate singur, cu pumnii,... citeste mai mult

Hotii din Zavoaia

In data de 13.11.2011 in localitate s-au intimplat mai multe infractiuni printre care mai multor... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Zavoaia - Braila!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Zavoaia - Braila!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

toate stirile
ZavoaiaIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Zavoaia

Trimite pe mail acum!
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

cjZsEPeTnhzopKbSfa

MCr30x , [url=http://yeujfofgqqba.com/]yeujfofgqqba[/url], [link=http://hcnehhrrbonb.com/]hcnehhrrbonb[/link], http://klqlxrtkmcdq.com/

 

fSMAsAROdxP

dtrp2N btnemfxgnura

 

BHohuOPXoKpLl

Acesta pagina viurlata reprezinta un act salutar pe care noi parintii il imbratisam cu mult drag.Formula pe care o prezentati prezinta avantajul de a lasa inca o fereastra deschisa intre parinti si copii iar dumneavoastra ne indemnati si ingaduiti sa meditam asupra felului de a ne exprima mai deschis fata de copii.Vom urmari,cu alte cuvinte,atat diferitele imagini ale ingerasilor nostri reflectate in concursurile si activitatile dumneavoastra cat si izbanda de a trece mai departe cu fiecare zi si de a mai urca o treapta pe scara vietii cu un bogat cufarel de cunostinte.va imbratisam cu drag si va sprijinim in tot ceea ce facetiVali si Violeta

 

Pana cand ?.

Pana cand politia il mai lasa sa isi faca de cap pe negoita stan,acesta isi face dreptate cu pumnul agresind pe toti cei care nu sunt de acord cu el.Daca nu s-au lut masuri asupra lui nici atunci cand l-a lovit chiar pe finul lui pentru ca nu i-a aratat ce avotat la locale sa intelegem ca politia nu se poate autosesiza sau...Speram ca noul primar va pune lucrurile pe fagasul lor normal.