Largu.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Largu - Buzau!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Largu - Buzau!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Largu - Buzau!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Largu - Buzau.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Largu, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Largu judetul Buzau, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Largu? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Largu!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Largu - Buzau? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Largu.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Largu! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Largu - Buzau si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Largu - Buzau, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre LarguPagina in care spui si gasesti totul despre Largu

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Largu - Buzau!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Largu - Buzau!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Largu - BuzauIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Largu - Buzau

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Largu - Buzau isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Largu - Buzau isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Largu - Buzau. Acum este randul tau sa decizi ce... citeste mai mult

toate stirile
LarguIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Largu

Trimite pe mail acum!
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

destrabalare

in largu e o discoteca la maimuta ii spune aici in aceasta discoteca e show erotic aproape in fiecare sambata si minorii vad asa ceva fete goale nud mai si se vinde bauturi alcolice si tigari minorilor , daca nu credeti comvingeti va veniti sambata cand este show erotic la discoteca... oamenii nau locuri de munca si li s au luat si ajutoarele sociale , punandu i pe oameni sa stampileze un carnet la fiecare luna in orasu pogoanele si astfel acolo sa facut o coada foarte lunga si multi , nu mai au nici ajutor

 

 

exagerare

nu e chiar asa...exagerezi !

 

 

Va fi construit un parc eolian !

Probabil ca in toamna anului 2013 va incepe constructia unui parc eolian cu 28 turbine.

 

 

Alimentare cu apă

In sfarsit au fost reluate lucrările pentru realizarea sistemului de alimentare cu apă in localitatea Largu. Totodată, se fac demersuri pentru realizarea studiului de fezabilitate privind sistemul de canalizare si statie de epurare ape uzate.