Smeeni.

Respect fata de electorat

Respect fata de electorat
...vom continua

Ce inseamna realmente un om cu caracter? Ce principii respecta atunci cand trece prin situatii grele ?Care sunt valorile morale la care se aliniaza si pe care le respecta ,cateodata chiar in defavoarea sa ?

Cateva astfel de valori ma gandesc ca ar fi: respectul fata de oamenii din jur,respectul fata de cuvantul dat ,sinceritatea in relatiile cu ceilalti.
Toate aceste valori le regasim in comportamentul de care au dat dovada in ultimele zile consilierii locali ,Dumitrascu Nicolae si Andrei Ion. Asa cum au promis au continuat actiunea de deszapezire a strazilor din comuna Smeeni.Dupa satul Caltuna a urmat satul Lucieni,Udati si Salcioara. Putem spune ca in mare parte strazile din comuna sunt circulabile datorita acestor consilieri locali,care au gasit timp si pentru a supraveghea si indruma actiunea umanitara de acordare a ajutoarelor sociale initiata de Ionela Dobrica,vicepresedintele TSD Buzau,ajutoare care au constat in haine groase sa bocanci.
Daca Administratia publica locala a cam pierdut teren in lupta cu nametii de zapada ramane de vazut cum se va descurca cu noroiul care se va forma in urma topirii zapezii.

Alte stiri

adauga si tu
ULTIMA OFERTA ELECTOTALA ...un gard si o Capela pentru Biserica din satul Smeeni !!!ULTIMA OFERTA ELECTOTALA ...un gard si o Capela pentru Biserica din satul Smeeni !!!

In duminica a-3-a din Post (a Sfintei Cruci) Primarul comunei Smeeni ,Nicu Nastase, a luat... citeste mai mult

S.A.Cereanim Smeeni o capusa pe capul taranilorS.A.Cereanim Smeeni o capusa pe capul taranilor

"Pamantul este ultimul lucru la care trebuie sa renunte orice om in viata lui ,pentru ca pamantul... citeste mai mult

Ziua de 8 Martie____motiv de bucurie pentru mamici ,doamne si domnisoare !Ziua de 8 Martie____motiv de bucurie pentru mamici ,doamne si domnisoare !

Ziua de 8 Martie - motiv de bucurie pentru mamici ,doamne si domnisoare ! Se daruiesc... citeste mai mult

Respect fata de electoratRespect fata de electorat

Ce inseamna realmente un om cu caracter? Ce principii respecta atunci cand trece prin situatii... citeste mai mult

toate stirile
SmeeniIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Smeeni

Trimite pe mail acum!
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

rQBBqUTZrq

T6yl47 , [url=http://mqwbcxfzxfmp.com/]mqwbcxfzxfmp[/url], [link=http://rkavuwkepluy.com/]rkavuwkepluy[/link], http://fgwmemfhjbkp.com/

 

 

Mohammad

Pentru ca e masurabila nu ar treubi sa stea ca motiv de sine statator. Daca e masurabila si nu aduce rezultate nu rezolvi nimic. Trebuie sa unesti Pentru ca e masurabila si asta poate duce la rezultate, daca e facuta cum treubie .

 

 

XOdsSYqTyrkyJtnW

U4K1HU aicpfxoytpnl