Garnic.

Despre referendum

Iarasi despre referendum...
Nesimtirea lui Ponta si a lui Antonescu incepe sa depaseasca orice imaginatie. Dupa ce au facut tot ce le-au putut muschii, mazilind in trei zile tot ce era de mazilit, acum se da in spectacol pe toate ecranele tipand in gura mare ca ancheta procurorilor, referitoare la votul multiplu, e un abuz, un "desant" al procurorilor asupra fragilei democratii romanesti. Of Doamne, sau cum ar spune englezul, my Good!
Daca baietii astia ar avea macar o umbra de inteligenta (politica, as spune), atunci ar trebui sa se retraga de pe scena politica, cu "plecaciunile" si scuzele de rigoare. Ar lasa, in felul asta, o mica sansa de reusita partidelor pe care le reprezinta intr-un mod atat de jenant.
Ghermanii, Cosmancii si Vacaroii din anii 90 erau niste "gentlemani" pe langa Pontii si Antonestii de azi. Dar nu despre asta e vorba. Subiectul zilei e votul multiplu si frauda de la referendum. Pot fi de acord cu ideea "lansata" de USL, precum ca procurorii "actioneaza" la comanda politica a lui Basescu. Si, chiar sunt. Dar nu pot accepta ca la un scrutin "democratic" cineva sa voteze de cate ori vrea "scula" lui, anuland in felul asta orice speranta in democratie, fara sa traga "ponoasele". Orice incalcare a oricarei reguli atrage dupa sine si raspunderea. De-aia nu vad de ce badea Ion si nea Vasile, daca au pus de doua sau mai multe ori stampila, nu ar trebui sa "plateasca"cu varf si indesat. Ca sa le piara cheful de a vota multiplu!
In ultimii ani am avut indoielile mele in ceea ce il priveste pe presedintele Basescu. Voi ramane cu aceste indoieli pana la alegerea unui nou presedinte. Dar ma distrez la maximum privind la Antonescu asta, ce se crede deja presedinte. Doamne, fereste-ne de el!
Dar, doar poporul ( suveran si nevinovat) hotaraste... Noi, indivizii din afara tiparelor prostiei, ne supunem vointei celor multi... Cu rezerva ca ne pastram dreptul de a "carcoti" pe la colturi...

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre GarnicPagina in care spui si gasesti totul despre Garnic

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Dreptul la educatie in romania...

Dreptul la educatie in Romania... -scrisoare deschisa adresata factorilor responsabili cu... citeste mai mult

Consiliul Local Garnic si "marele consens"...

Iata ca se implineste in curand un an de la alegerile locale din 2012, castigate aproape... citeste mai mult

Tipuri de romani, dupa Ramona Ursu

Ramona Ursu Tipuri de romani Rasculatu' resemnat. In ultimii ani, a suferit o mutatie... citeste mai mult

toate stirile
GarnicIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Garnic

Trimite pe mail acum!
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Ponta "călare" pe val...

Se crede deja președinte. Antonescu, sărăcuțul, incearcă să dreagă busuiocul după ce a călcat stramb prin toate "străchinile". Elena Udrea se declară caștigătoare cu 6%. Blaga tace malc. Diaconu a caștigat (la cacialma) mai mult decat se aștepta. Iar "poporul" roman votează in proporție de 32%... Vorba vine, "majoritatea" contează!...