Garnic.

Pagina in care spui si gasesti totul despre Garnic

Pagina in care spui si gasesti totul despre Garnic
Pagina in care spui si gasesti totul despre Garnic

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv localitatilor din intreaga tara, unde fiecare comuna are la dispozitie un site personalizat.

Acum ai un loc numai al tau, in care poti discuta cu vecinii si prietenii tai, poti spune ce se intampla in comuna Garnic - Caras Severin, in care locuiesti tu sau familia ta.

Poti posta anunturi gratuite, special pentru cei din comuna Garnic - Caras Severin, poti anunta cele mai importante evenimente din viata ta si a comunei tale, in pagini de Internet personalizate numai pentru tine.

Aici le poti arata vecinilor si celor dragi poze si inregistrari video facute de tine, despre viata ta sau despre locul in care traiesti.

Ai chef sa te relaxezi si sa intri in competitie cu vecinii tai? In pagina comunei Garnic vei gasi cele mai noi si mai amuzante jocuri.

Acum poti transforma pagina oferita gratuit de Ziare.com intr-o adevarata carte de vizita a comunei in care traiesti.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Garnic - Caras Severin

Poti discuta despre orice te intereseaza, poti scrie despre performantele comunei, despre evenimentele sociale si economice, despre viata oamenilor, despre bucuriile si necazurile lor.

Intra in comunitate! Afla tot ce se intampla in comuna Garnic

Pagina se adreseaza si autoritatilor locale. Esti primar, consilier local, reprezentant al politiei locale, invatator, profesor sau preot? Scrie ceva despre comuna Garnic, despre problemele si realizarile comunitatii.

Propune subiecte de dezbatere, implica-te si schimba ceea ce crezi ca ar trebui schimbat pentru a ajuta la dezvoltarea comunei tale.

Fa cunoscuta comuna Garnic - Caras Severin, prin intermediul Ziare.com!

•  Cum ma inregistrez?

- pentru a face parte din comunitatea comunei Garnic, trebuie sa te inregistrezi ca fiind membru al comunei - inregistreaza-te!

Atentie: Nu poti fi membru decat al unei comune. Odata inregistrat, nu mai poti schimba apartenenta ta la o comuna. Oriunde va aparea numele tau de user, va fi insotit de mentiunea "membru al comunei ...".

•  Cum postez informatii si articole?
Pentru a posta informatii sau articole despre comuna Garnic, trebuie doar sa introduci un text si o poza in acest formular. Articolul tau va fi semnat cu numele tau de user.

•  Cum public anunturi?
Scrie titlul, textul anuntului, dar si datele tale de contact in acest formular. Odata postat, textul anuntului nu va mai putea fi modificat de dvs. Pentru orice solicitari, trimiteti un mail pe adresa comunamea@ziare.com.

•  Cum adaug un eveniment?
Pentru a posta un eveniment important pentru tine sau pentru comuna Garnic - Caras Severin, trebuie sa introduci titlul si textul evenimentului, data de incepere si durata acestuia in acest formular. Odata postat, textul evenimentului nu va mai putea fi modificat de dvs. Pentru orice solicitari, trimiteti un mail pe adresa comunamea@ziare.com.

•  Cum incarc foto sau video?
Daca vrei sa postezi poze sau inregistrari video in pagina comunei Garnic, trimite-le pe adresa de mail comunamea@ziare.com. Le vom posta in cel mai scurt timp. In curand, vei putea sa incarci singur poze si video in pagina comunei tale.

•  Cum administrez pagina comunei mele?
Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei sale, valideaza articolele, anunturile, evenimentele, pozele si inregistrarile video care vor fi afisate. Daca vrei sa fii administrator al paginii comunei Garnic - Caras Severin, trebuie sa fii logat si sa te inregistrezi ca membru al unei comune. Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Garnic, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre GarnicPagina in care spui si gasesti totul despre Garnic

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Dreptul la educatie in romania...

Dreptul la educatie in Romania... -scrisoare deschisa adresata factorilor responsabili cu... citeste mai mult

Consiliul Local Garnic si "marele consens"...

Iata ca se implineste in curand un an de la alegerile locale din 2012, castigate aproape... citeste mai mult

Tipuri de romani, dupa Ramona Ursu

Ramona Ursu Tipuri de romani Rasculatu' resemnat. In ultimii ani, a suferit o mutatie... citeste mai mult

toate stirile
GarnicIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Garnic

Trimite pe mail acum!
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Ce ar trebui să știe alegătorii din comuna Garnic...

Alegerile locale din acest an se apropie cu pași repezi. Ca de fiecare dată, acest eveniment starnește mult interes și incă și mai multe interese din partea ambelor tabere. Anul acesta avem de ales intre cel care a fost primarul nostru vreme de două mandate, Tismănaru Nicolae, și un nume nou, Marișescu Ilie, un om venit din afara sistemului care, cred eu, și-a riscat cariera dar incă nu știe in ce luptă murdară a intrat.
Nu o să mă apuc aici să desfințez sau să ridic in slăvi pe vreunul dintre ei. Sunt convins că fiecare alegător din comună poate hotăra singur pe cine dorește să aleagă. Tot ce vreau să scot in evidență in acest comentariu este faptul că in satul Garnic, in ultimii opt ani s-au realizat două lucruri: renovarea fațadei școlii generale (ce a costat, după unele surse, 1 miliard de lei vechi) și , in acest an, centrul de informare turistică (care incă nu este finalizat, iar costurile lui se ridică la fabuloasa sumă de peste 10 miliarde lei vechi)... Bine, au mai fost și toboganele și moderna bază sportivă cu gazon sintetic,vestiare și grupuri sanitare (Vezi articolul "Lucrări sistate la Padina Matei" publicat acum vreo doi ani de Roxana Nafiru pe Caon.ro) și cateva ediții ale "Rockfest"-ului ce tinde să devină tradiție...
Mai adaug și că localul Căminului Cultural Garnic a fost renovat in totalitate, investindu-se , in perioada 2006-2011, cca 2 miliarde de lei vechi. Pentru cine nu știe, mai adaug doar că noul centru a fost construit prin dăramarea și refacerea a cca 70 mp din clădirea renovată a Căminului Cultural...
Pentru cei incă nehotărați cui să dea votul, mai amintesc doar că drumul Padina-Matei – Moldova Nouă a costat cca. 1 milion de euro (și intre noi fie vorba, a mare păcat de acești bani, uitați-vă in ce stare deplorabilă se află acum acest drum!), iar alimentarea cu apă la Padina cca. 16 miliarde de lei vechi. Nu aveți decat să comparați cifrele de mai sus și anvergura lucrărilor pentru a vă lămuri definitiv care dintre cei doi candidați merită votul dumneavoastră...
Ar mai fi și intenția construirii unei grădinițe la Padina intr-o zonă unde e bine de mers poate doar cu oile la păscut , nicidecum cu niște copii de 3-6 ani, dar despre asta nu vreau să insist, și parcul auto al Primăriei, cumpărat pe bani grei doar ca să stea in ploaie...
Votați, așadar !... Dacă se poate, cu mintea, nu cu altceva!...

 

 

Primul comentariu

Se vede treaba că e mai ușor de barfit/comentat pe la colțuri decat intr-un spațiu public, deși virtual. Treziți-vă, consătenii mei, pană nu e prea tarziu. Somnul rațiunii naște monștri. Incă două săptămani... Apoi puteți dormi liniștiți incă patru ani...