Lapusnicu-Mare.

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Lapusnicu Mare - Caras Severin

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Lapusnicu Mare - Caras Severin
Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Lapusnicu Mare - Caras Severin

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata, reprezentata de toti oamenii ce traiesc in ea, de vietile lor si legaturile dintre ei.

Spune-ti si tu povestea! Comunica in fiecare zi cu prietenii si vecinii din comuna Lapusnicu Mare - Caras Severin, cu familia si chiar cu autoritatile locale ale comunei Lapusnicu Mare - Caras Severin, pe noile pagini dedicate de Ziare.com comunelor din Romania.

Orice actiune a ta ajunge imediat pe Internet, iar toate gandurile tale, pozele pe care vrei sa le arati, evenimentele pe care vrei sa le anunti vor fi vazute imediat de cei direct interesati, cei care iti sunt mereu aproape.

Inregistreaza-te! E simplu. Iti faci un cont la fel ca pe orice retea sociala, cum e Facebook si Hi5, si vei putea sa incarci pe site tot ce vrei.

Poti sa adaugi texte, ca pe orice blog, poti sa incarci fotografii si inregistrari video, iti poti planifica evenimentele si poti da anunturi gratuite de mica publicitate.

Vorbeste cu prietenii si vecinii tai din comuna Lapusnicu Mare, spune-le sa-si faca si ei conturi. Cu cat va strangeti mai multi, cu atat mai repede vor aparea si alte optiuni noi si interesante pe site.

Daca ne aratati ca va plac noile pagini ale localitatilor din Romania, vom avea grija sa nu va lipseasca nimic din ceea ce va poate oferi Internetul.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre Lapusnicu MarePagina in care spui si gasesti totul despre Lapusnicu Mare

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Lapusnicu Mare - Caras Severin!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Lapusnicu Mare - Caras Severin!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Lapusnicu Mare - Caras SeverinIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Lapusnicu Mare - Caras Severin

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Lapusnicu Mare - Caras Severin isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Lapusnicu Mare - Caras Severin isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Lapusnicu Mare - Caras Severin. Acum este randul... citeste mai mult

toate stirile
Lapusnicu MareIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Lapusnicu Mare

Trimite pe mail acum!
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

kwjPWfRZuzKgw

6CjY6q zshwzpcnywln

 

VyJyivVm

Bună dimineata,Da, vărul aumneavodstră, ceilalti vătămati si familiile celor decedati (cu exceptia conducătorului auto vinovat)sunt eendreptătiti să solicite si să primească despăgubiri reprezente2nd daune morale si materiale een urma tragicului accident.cen conformitate cu art. 49 si 50 din Legea nr. 136/1995 privind asigurările și reasigurările een Rome2nia, Asigurătorul acorda despăgubiri, een baza contractului de asigurare, pentru prejudiciile de care asigurații răspund fată de terțe persoane păgubite prin accidente de vehicule, precum și tramvaie și pentru cheltuielile făcute de asigurați een procesul civil, een conformitate cu:a) legislația een vigoare din statul pe teritoriul căruia s-a produs accidentul de vehicul și cu cel mai mare nivel de despăgubire dintre cel prevazut een legislația respectiva și cel prevazut een contractul de asigurare;b) legislația rome2neasca een vigoare, een cazul een care persoanele păgubite sunt cetățeni ai statelor membre ale Uniunii Europene, een timpul unei călătorii ce leagă direct doua teritorii een care este valabil tratatul de instituire a Comunității Economice Europene (inclusiv Italia si Rome2nia), dacă nu exista birou național pe teritoriul traversat een care s-a produs accidentul. Despăgubirile se acordă pentru sumele pe care asiguratul este obligat să le plătească cu titlu de dezdăunare și cheltuielile de judecată persoanelor păgubite prin vătămare corporală sau deces, precum și prin avarierea ori distrugerea de bunuri.cen caz de vătămare corporală sau deces, despăgubirile se acorda ate2t pentru persoanele aflate een afara vehiculului care a produs accidentul, cat și pentru persoanele aflate een acel vehicul, cu excepția conducătorului vehiculului respectiv.Se acordă despăgubiri și een cazul een care persoanele care formulează pretenții de despăgubiri sunt soțul (soția) sau persoane care se află een eentreținerea proprietarului ori conducătorului vehiculului asigurat, răspunzător de producerea accidentului.Pentru avarierea sau distrugerea bunurilor, despăgubirile se acorda pentru bunurile aflate een afara vehiculului care a produs accidentul, iar pentru bunurile aflate een acel vehicul, numai dacă acestea nu erau transportate een baza unui raport contractual existent cu proprietarul sau cu utilizatorul vehiculului respectiv, precum și dacă nu aparțineau proprietarului, utilizatorului ori conducătorului vehiculului răspunzător de producerea accidentului.Pentru detalii intrati pe formularul de contact.Alături de familiile eendurerate,Artur Vutcovici