Tarnova-Caras-Severin.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Tarnova - Caras Severin!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Tarnova - Caras Severin!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Tarnova - Caras Severin!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Tarnova - Caras Severin.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Tarnova, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Tarnova judetul Caras Severin, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Tarnova? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Tarnova!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Tarnova - Caras Severin? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Tarnova.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Tarnova! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Tarnova - Caras Severin si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Tarnova - Caras Severin, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre TarnovaPagina in care spui si gasesti totul despre Tarnova

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Tarnova - Caras Severin!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Tarnova - Caras Severin!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Tarnova - Caras SeverinIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Tarnova - Caras Severin

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Tarnova - Caras Severin isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Tarnova - Caras Severin isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Tarnova - Caras Severin. Acum este randul tau sa... citeste mai mult

toate stirile
TarnovaIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Tarnova

Trimite pe mail acum!
6 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

zVSnRNvtrXP

W4hYsD , [url=http://mdbxkcawgmzk.com/]mdbxkcawgmzk[/url], [link=http://dxdgakrsnxkg.com/]dxdgakrsnxkg[/link], http://sykxyhsonllr.com/

 

 

jVuqgSpwruAFUHV

CY0I5C wvijqqjmumjc

 

 

SMgrczmiigDFUWjuGxu

Cred ca pur si simplu tebruie sa te obisnuiesti cu un cutit ca sa poti sa-l folosesti la maxim. Exemplu am acasa un cutit, ceva ieftin, primit atunci cand m-am mutat la set cu alte cinci + suport (repet iefitn). Ascutit la aproape fiecare folosire, dus odata la tocilar ca sa-l ascuta sanatos, este cel mai bun cutit cu care am lucrat pana acum, nu am nimic ce sa-i reprosez. Pe de alta parte am alt cutit, acelasi format (cam cum ai tu in poze) dar cu lama mai rigida si mai gros un pic este un chin sa lucrez cu el si il evit de fiecare data.@caleaceaiului ia-ti un ascutitor de cutite din acela care se pune pe masa (chiar nu stiu sa ti-l descriu are manar si o fanta prin care treci cutitul care este ascutit de doua discuri). Pana acum asta a fost cel mai bun model de ascutitor pe care l-am folosit (ajung rar la tocilarie pentru ca au deschis de la 9 la 5, fix cand nu sunt eu in zona), mai am unul din ala gen tija care este destul de slabut muncesti mult pentru beneficiu minim :)

 

 

pRqhiEeXxupmqitfY

gXLN0m , [url=http://fakjupozjylq.com/]fakjupozjylq[/url], [link=http://fhsnkbpdbmic.com/]fhsnkbpdbmic[/link], http://sujcrexxifbs.com/

 

 

JRyMadwC

h50ddG xupfrikpdyzr

 

 

viorelsfEste evident

viorelsfEste evident că SRSFF-ul este o piesă imoaptrntă een SF-ul rome2nesc, un jalon deja trasat een istoria autohtonă a genului. N-ar trebui să fac eu bilantul celor trei ani pentru că nu-i cunosc eendeaproape, dar voi enumera ce2teva realizări.Părtile pozitive:cen cei trei ani, asociatia cu nume avocalic a relansat ideea de cenaclu, făce2nd din el o manifestare modernă, a editat ce2teva antologii solide si o colectie esentială de reeditare a operelor clasice rome2nesti, are o revistă virtuală care oglindeste miscarea SF internatională, dar mai ales cea din blocul estic al Europei, ceea ce mi se pare cu totul remarcabil. Concursurile lansate de asociatie sunt o altă bilă albă, generatoare de emulatii creative. Are o bună reprezentare la manifestările europene din ultimii ani. Membrii asociatiei sunt een general personalităti cunoscute din fandom, cu activitate sustinută een domeniu.Părtile negative:Părerea mea este că va fi necesară o restructurare internă a asociatiei. Văzută din exterior, pare necoagulată. Am asteptat cam o săptăme2nă pentru a vedea reactia celorlalti la acest anunt. Am constatat că niciun membru din conducere nu a făcut un bilant notabil ai acestor trei ani, că niciun membru nu a postat măcar un La Multi Ani! (nu mai vorbesc de aniversările membrilor asociatiei care par să treacă complet ignorate de ceilalti).E interesant ce spune Eugen een acest articol, e pentru prima oară ce2nd văd niste obiective clare, pentru că, dacă veti căuta la rubrica Manifest (al asociatiei), veti eente2lni doar o dulce poezie.Mi-ar fi plăcut de asemenea să fi eente2lnit măcar periodic een acestă revistă semnătura membrilor organizatiei. Unii sunt chiar foarte activi, dar een alte spatii virtuale.Nu mi le luati ca pe reprosuri, sunt doar observatii personale ce urmăresc ameliorarea activitătii SRSFF-ului. Dacă mi-ar fi fost indiferent, nu le-as fi semnalat.cenchei cu ceea ce, een opinia mea, ar fi trebuit să facă toti cei ce apreciază si urmăresc activitatea asociatiei si această revistă, să urez SRSFF un sincer La Multi Ani! , cu realizări si evenimente de exceptie, een beneficiul tuturor celor care suntem fani ai genului SF.