Zorlentu-Mare.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Zorlentu Mare - Caras Severin!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Zorlentu Mare - Caras Severin!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Zorlentu Mare - Caras Severin!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Zorlentu Mare - Caras Severin.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Zorlentu Mare, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Zorlentu Mare judetul Caras Severin, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Zorlentu Mare? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Zorlentu Mare!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Zorlentu Mare - Caras Severin? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Zorlentu Mare.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Zorlentu Mare! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Zorlentu Mare - Caras Severin si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Zorlentu Mare - Caras Severin, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre Zorlentu MarePagina in care spui si gasesti totul despre Zorlentu Mare

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Zorlentu Mare - Caras Severin!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Zorlentu Mare - Caras Severin!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Zorlentu Mare - Caras SeverinIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Zorlentu Mare - Caras Severin

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Zorlentu Mare - Caras Severin isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Zorlentu Mare - Caras Severin isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Zorlentu Mare - Caras Severin. Acum este randul... citeste mai mult

toate stirile
Zorlentu MareIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Zorlentu Mare

Trimite pe mail acum!
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

MJIaQoEQx

Mesajul dumneavoastră agnite două puncte importante, puncte care vizează tipul de politici pe care un stat modern trebuie să le aplice een domeniul asistentei sociale, eensă consider că ideile prezentate pot suferi eembunătătiri.1. Starea de acalmie, somn indus al societătii civile pe care dvs. o denumiti liniste socială nu este unul din obiectivele asistentei sociale. cen schimb trebuie să urmărim een ce măsură un ajutor de la stat asigură egalitatea sanselor, repară inechitătile inerente capitalismului sau duce spre o eficientizare a sistemelor. Din acest punct de vedere ajutorul pentru eencălzire reprezintă un beneficiu meritat pentru categoriile defavorizate: pensionari, familii cu copii de ve2rstă scolară si venituri mici.2. Transmisiile televizate adoptă un stereotip antitetic care opune grupul decidentilor politici nemilosi grupului de oameni necăjiti, eengrijorati de facturile la eencălzire. Acest mod de a privi lucrurile este dăunator ate2t pentru rezolvarea problemei een sine ce2t si pentru comunicarea dintre societatea civilă si puterea politică. Cred că o mai bună comunicare de acest tip este solutia pentru multe din problemele Rome2niei si nu cum sustineti dvs. solutia tehnocrată. Aceasta din urmă a rămas un mit invocat eentodeauna de un politician care acuză demagogia altuia.

 

 

SmhorPkMZA

MNKESj , [url=http://oybqrujxzske.com/]oybqrujxzske[/url], [link=http://nyjjfnbljjoc.com/]nyjjfnbljjoc[/link], http://edctnbnnklqu.com/

 

 

gv

b