Dragalina.

Marian Dumbravu va schimba Dragalina

Marian Dumbravu va schimba Dragalina
Dumbravu Marian Schimba viitorul Dragalinei ! www.dragalina.clan.su , citeste stirea zilei

Proiectele Viitorului Primar !!

1. Construirea unui nou sediu administrativ (primarie) pe vechiul amplasament in Dragalina.
2. Reabilitarea retelei de apa potabila in Dragalina si redimensionarea uzinei de apa la parametrii tehnici care sa asigure debitul necesar consumului si furnizarea apei 24/24 ore.
3. Realizarea unei retele noi de apa potabila in satele Drajna si Constantin Brancoveanu.
4. Infiintarea la nivelul primariei a serviciilor publice de salubritate si apa-canal, astfel se vor creea circa o suta de locuri de munca.
5. Dotarea fiecarei gospodarii cu europubele, astfel incat colectarea gunoiului menajer sa se desfasoare in conditii optime.
6. Executarea de retele de canalizare in satele Dragalina, Drajna Noua, Constantin Brancoveanu.
7. Construirea unui asezamant cultural.
8. Finalizarea celor doua blocuri neterminate si punerea lor la dispozitia tinerilor care isi intemeiaza o familie, iar la parter vom creea spatii publice:
a) cabinet stomatologic;
b) posta;
c) centru presa;
d) radio local;
e) farmacie;
f) banca;
g) internet cafe.

9. Reabilitarea celor patru blocuri de locuinte care sunt in stare degradabila si prin solutii sigure vom sprijinii locatarii pentru ca acestia sa locuiasca in conditii civilizate.
10. Administrarea cimitirelor din comuna prin personal angajat realizandu-se ingrijirea, imprejmuirea, curatirea si paza permanenta.
11. Linistea si siguranta cetatenilor pe timpul noptii.
12. Acordarea de loturi pentru construirea de locuinte pentru tineri, stabilirea unor zone de investitii si punerea acestora la dispozitia investitorilor pentru crearea de noi locuri de munca.
13. Redobandirea suprafetelor de izlaz, in toate cele trei sate si infiintarea de culturi prentru crescatorii de animale;
14. Amenajarea unei pieti agroalimentare acoperite pentru desfacerea produselor in conditii igienice corespunzatoare, conform cerintelor legale in vigoare;
15. Amenajarea unor platforme de gunoi betonate si colectarea in mod selectiv si ecologic a gunoiului in Dragalina, Drajna Noua si Constantin Brancoveanu.
16. Alimentarea cu gaze naturale a comunei Dragalina si satul Drajna Noua;
17. Aliniamente stradale, trotuare, pietruire si intretinerea permaneta a strazilor in toate cele trei sate.
18. Infiintarea uei baze sportive in comuna Dragalina si stadion de fotbal in satele Drajna Noua si Constantin Brancoveanu cat si doua parcuri pentru copii.
19. Reinfiintarea centrului medical de la Dragalina cu ambulatoriu si infiintarea unor puncte sanitare in satele Drajna Noua si Constantin Brancoveanu.
20. Achizitionarea unui microbuz pentru transportul cetatenilor din satele Drajna Noua si Constantin Brancovenu zilnic la sediul primariei in Dragalina pentru rezolvarea problemelor curente.

Dumbravu Marian: Sunt initiatorul a peste 18 proiecte, devenite hotariri ale CL, in zadar, ele zac in sertarul Primarului. Le vom pune in executie doar daca cetatenii imi vor acorda votul lor in 10 iunie!

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre DragalinaPagina in care spui si gasesti totul despre Dragalina

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Marian Dumbravu va schimba DragalinaMarian Dumbravu va schimba Dragalina

Proiectele Viitorului Primar !! 1. Construirea unui nou sediu administrativ (primarie) pe... citeste mai mult

Povestile lui Octavian

Relatarea care urmeaza am auzit-o acum cativa ani de la domnul loan Groza, cunoscutul terapeut... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Dragalina - Calarasi!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Dragalina - Calarasi!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

toate stirile
DragalinaIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Dragalina

Trimite pe mail acum!
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

yUXyiukSZKZpom

ineDrX , [url=http://dxldiwwbsttq.com/]dxldiwwbsttq[/url], [link=http://puzttsjutioh.com/]puzttsjutioh[/link], http://somrbvgimwmq.com/

 

 

Nuttarinee

26/05/2012Doctrina si ideile sunt de drpetaa ,dar ce ne facem cu majoritatea lenesilor si delasatorilor de stanga ,cum sa-i determinam si pe ei sa se integreze in valorile dreptei,daca mergem aleatoriu prin piete,targuri ,parcuri sau autogari si tragem atent cu urechea ,chiar daca nu-i frumos,putem observa tot felul de discutii colorate ,ba ca pensiile sunt prea mici si guvernantii nu vor sa le mai mareasca,ba ca sa scumpit nu stiu ce aliment sau se devalorizeaza leul si statul nu intervine sa ajute,ba ca s-a scumpit abonamentul la autobuz si nu li se da si lor o reducere ca sunt someri,Numai nemultumiri si supararii ca statul nu face si nu drege,Aceste mentalitatii stangiste care tot asteapta sa pice para ,va fi greu sa-i mai aducem pe calea cea drpetaa si sa-i educam in spiritul dreptei capitaliste sa fie si ei valorosi si creativi ,cand nu li se mai da nimic devin agresivi si periculosi si pot trece la comiterea de fapte antisociale , explicand peste tot ca nu au avut noroc si au fost lucrati si nedreptatiti de vecinii de bloc sau seful de echipa ,cei care-l au ,ei vor reprezenta permanent o povara pentru noul stat capitalist care va fi construit de NR,,.Ideea este ca ei sunt puturosi si smecheri ,nu le place munca, si vor numai sa chiuleasca ,nu prea avem ce sa le facem cu ei, sa-i mai educam acum e greu ,asa ca prima masura importanta implementata de partid pentru eliminarea acestor paraziti, care nu vor sa muncesca ,ar fi reducerea drastica si eliminarea ajutorelor sociale care nu se justifica ,iar banii econmisiti sa fie investiti in creearea de locuri de munca pentru cei care doresc sa muncesca si sa prospere conform principiilor partidului NR , Pornind de la ideea ca orice invat are si dezvat poate reusim in timp sa-i aducem la sentimente mai bune,si sa-i determinam si pe ei sa muceasca,in prima faza mai putin, pana se acomodeaza ,apoi vor munci singuri mai mult cand vor observa ca eforturile lor sunt incununate de succes ,

 

 

speranta moare ultima...

multi au spus ca fac ceva,nimeni nu a facut....speram,pana la urma,macar 50 la suta din cat se tot promite,sa se realizeze...macar atat....