Dragalina.

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Dragalina - Calarasi

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Dragalina - Calarasi
Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Dragalina - Calarasi

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata, reprezentata de toti oamenii ce traiesc in ea, de vietile lor si legaturile dintre ei.

Spune-ti si tu povestea! Comunica in fiecare zi cu prietenii si vecinii din comuna Dragalina - Calarasi, cu familia si chiar cu autoritatile locale ale comunei Dragalina - Calarasi, pe noile pagini dedicate de Ziare.com comunelor din Romania.

Orice actiune a ta ajunge imediat pe Internet, iar toate gandurile tale, pozele pe care vrei sa le arati, evenimentele pe care vrei sa le anunti vor fi vazute imediat de cei direct interesati, cei care iti sunt mereu aproape.

Inregistreaza-te! E simplu. Iti faci un cont la fel ca pe orice retea sociala, cum e Facebook si Hi5, si vei putea sa incarci pe site tot ce vrei.

Poti sa adaugi texte, ca pe orice blog, poti sa incarci fotografii si inregistrari video, iti poti planifica evenimentele si poti da anunturi gratuite de mica publicitate.

Vorbeste cu prietenii si vecinii tai din comuna Dragalina, spune-le sa-si faca si ei conturi. Cu cat va strangeti mai multi, cu atat mai repede vor aparea si alte optiuni noi si interesante pe site.

Daca ne aratati ca va plac noile pagini ale localitatilor din Romania, vom avea grija sa nu va lipseasca nimic din ceea ce va poate oferi Internetul.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre DragalinaPagina in care spui si gasesti totul despre Dragalina

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Marian Dumbravu va schimba DragalinaMarian Dumbravu va schimba Dragalina

Proiectele Viitorului Primar !! 1. Construirea unui nou sediu administrativ (primarie) pe... citeste mai mult

Povestile lui Octavian

Relatarea care urmeaza am auzit-o acum cativa ani de la domnul loan Groza, cunoscutul terapeut... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Dragalina - Calarasi!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Dragalina - Calarasi!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

toate stirile
DragalinaIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Dragalina

Trimite pe mail acum!
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

JIldifZZU

ge46Tu lctjjvemwfjx

 

 

HtHZhjlXeyPF

NFz4oL , [url=http://okdekbixxgso.com/]okdekbixxgso[/url], [link=http://rpwkhddqapls.com/]rpwkhddqapls[/link], http://iqzboouenmss.com/

 

 

hcmuItXcGlqB

Invitacif3n a marcharrr a1a1a1Gran Marcha en Contra de la Termoele9ctricas!!!Viernes, 21 de ocurtbe b7 18:30 Amigos, Iquique no se ha olvidado, afan este1 despierto y me1s vivo que nunca, y es momento que se lo demostremos a aquellos que creen que pueden aplastar la voluntad de la ciudad, y hacer oeddos sordos a las demandas de la comunidad.Ased que los invito a hacernos escuchar, en una Gran marcha, que partire1 en la UTA, a las 18.30, hasta la Plaza Prat, donde culminare1 en un acto cultural Iquique, a gritara1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1 No me1s termos, sed a la vidaa1a1a1a1VIVA IQUIQUEa1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1‚Äča1

 

 

wLEvChwMeFFDhjkp

Hz83Yk iewpmxuajuak

 

 

oduIcZIoGRPa

ytq6bo , [url=http://rdkflcqupocr.com/]rdkflcqupocr[/url], [link=http://qcredltopdlv.com/]qcredltopdlv[/link], http://prhysishppez.com/