Miraslau.

Comuna Miraslau se infrateste cu comuna Pirto din Ungaria

Comuna Miraslau se infrateste cu comuna Pirto din Ungaria
primarii celor 2 comune

Duminica, 26 iunie,la sediul Primariei comunei Miraslau a avut loc parafarea conventiei preliminare de infratire dintre comunele Miraslau si Pirto (Ungaria).

Documentul a fost semnat in prezenta presedintelui CJ Alba Ion Dumitrel si a vicepresedintelui CJ Alba Sorin Bumb de primarul Liviu Alexandru (Miraslau) si Nagz Ferenc (Pirto).
Infratirea urmareste stabilirea unei comunicari si colaborari stranse in mai multe domenii, cele economic si cultural fiind favorizate. De asemenea se va acorda o atentie deosebita stabilirii de relatii de prietenie si colaborare intre familiile din cele doua comune, considerandu-se ca acest tip de relatie personala este o foarte buna baza pentru dezvoltarea relatiilor economice si culturale.
Comuna Pirto, desi are circa 1100 de locuitori detine una dintre cele mai importante fabrici de material plastic (folie de orice tip si gard de securitate) din Europa, dar si un atelier certificat de producatori pentru repararea de electromotoare. Un astfel de atelier se doreste a fi deschis si in zona Miraslau, ca prim pas pentru o colaborare substantiala.
Comuna Pirto se afla in judetul Bacs-Kiskun, judet infratit cu judetul Alba, iar prima intalnire dintre cei doi primari care au devenit prieteni s-a petrecut anul trecut la Cetatea de Balta in cadrul unei vizite mai ample a unei delegatii a acestui judet. Cei doi primari s-au vazut, au mai comunicat si s-au placut iar acum, daca pot spune asa, sunt pe cale sa oficializeze relatia dintre comunitatile lor. Sa fie intr-un ceas bun!

Alte stiri

adauga si tu
Benzinarie din Decea com.Miraslau, calcata de hotiBenzinarie din Decea com.Miraslau, calcata de hoti

Lucratorii Sectiei 4 Politie Rurala Unirea au reusit identificarea principalilor suspecti de... citeste mai mult

Asociatia Biounivers in vizita la primaria MiraslauAsociatia Biounivers in vizita la primaria Miraslau

Miercuri, de la ora 13.00 a avut loc intalnirea cu liderii de opinie locali, activitate de... citeste mai mult

Iubitorii de natura pot admira padurea de stejar pufos de la MiraslauIubitorii de natura pot admira padurea de stejar pufos de la Miraslau

In perioada 1 mai - 15 iulie a.c., Asociatia Biounivers deruleaza, in parteneriat cu Fundatia... citeste mai mult

Comuna Miraslau se infrateste cu comuna Pirto din UngariaComuna Miraslau se infrateste cu comuna Pirto din Ungaria

Duminica, 26 iunie,la sediul Primariei comunei Miraslau a avut loc parafarea conventiei... citeste mai mult

toate stirile
MiraslauIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Miraslau

Trimite pe mail acum!
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

IBCMwfLZjdBwsck

PONLIJ wfhebgyxuovl

 

 

WSzrPWeuG

ythG0w umupvxogdpkk

 

 

AwiBzjAhSXK

Am un mare respect perntu dl. Prof. Mencinicopschi, perntu eforturile sale titanice de a se face ascultat, nu doar auzit si privit si inteles, nu doar vazut. Problema este a oamenilor de rand care vor sa traiasca doar clipa, fara sa se gandeasca la consecintele pe termen lung. Urla ca de ce nu sunt informati corect, dar cand cineva in sfarsit o face, schimba canalul si se uita la pitipoace nu citesc carti si reviste de sanatate deci cu ce sa faca comparatie? Pun o placa uzata: De ceva tot trebuie sa murim! Pai da, zilele ne sunt numarate de la D-zeu, dar avem alegerea sa le traim in mare suferinta sau intr-un mediu mai placut si mai sanatos. Toti gresim, experimentam si bine si rau de-alungul unei vieti, important e sa te opresti la un moment dat si sa fii atent la semne, inainte sa iei curba vietii in viteza si sa cazi direct in prapastie, tragand si pe altii dupa tine. De ce sunt asa lacomi oamenii politici si procesatorii? Nu au mai mult decat o viata, nu au doua guri si la randul lor vor suferi ce aceleasi cancere si vor ajunge cu toti banii din lume pe mana unor doctori insensibili si vanitosi ca si ei. Ce crima s-a facut cu industrializarea ce minunat era sa avem fiecare casuta noastra mica, cu gradina si pomi fructiferi, sa ne gospodarim natural asa cum faceau strabunicii nostri. Ei vorba d-lui Prof Mencinicopschi, scapa cine stie si mai ales cine schimba ce e de schimbat.

 

 

SPbeyohSAtde

7JFyD1 , [url=http://opvkytuwhdcy.com/]opvkytuwhdcy[/url], [link=http://lwcdpfkizskk.com/]lwcdpfkizskk[/link], http://brxplcqffdnr.com/