Chirnogeni.

Pagina in care spui si gasesti totul despre Chirnogeni

Pagina in care spui si gasesti totul despre Chirnogeni
Pagina in care spui si gasesti totul despre Chirnogeni

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv localitatilor din intreaga tara, unde fiecare comuna are la dispozitie un site personalizat.

Acum ai un loc numai al tau, in care poti discuta cu vecinii si prietenii tai, poti spune ce se intampla in comuna Chirnogeni - Constanta, in care locuiesti tu sau familia ta.

Poti posta anunturi gratuite, special pentru cei din comuna Chirnogeni - Constanta, poti anunta cele mai importante evenimente din viata ta si a comunei tale, in pagini de Internet personalizate numai pentru tine.

Aici le poti arata vecinilor si celor dragi poze si inregistrari video facute de tine, despre viata ta sau despre locul in care traiesti.

Ai chef sa te relaxezi si sa intri in competitie cu vecinii tai? In pagina comunei Chirnogeni vei gasi cele mai noi si mai amuzante jocuri.

Acum poti transforma pagina oferita gratuit de Ziare.com intr-o adevarata carte de vizita a comunei in care traiesti.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Chirnogeni - Constanta

Poti discuta despre orice te intereseaza, poti scrie despre performantele comunei, despre evenimentele sociale si economice, despre viata oamenilor, despre bucuriile si necazurile lor.

Intra in comunitate! Afla tot ce se intampla in comuna Chirnogeni

Pagina se adreseaza si autoritatilor locale. Esti primar, consilier local, reprezentant al politiei locale, invatator, profesor sau preot? Scrie ceva despre comuna Chirnogeni, despre problemele si realizarile comunitatii.

Propune subiecte de dezbatere, implica-te si schimba ceea ce crezi ca ar trebui schimbat pentru a ajuta la dezvoltarea comunei tale.

Fa cunoscuta comuna Chirnogeni - Constanta, prin intermediul Ziare.com!

•  Cum ma inregistrez?

- pentru a face parte din comunitatea comunei Chirnogeni, trebuie sa te inregistrezi ca fiind membru al comunei - inregistreaza-te!

Atentie: Nu poti fi membru decat al unei comune. Odata inregistrat, nu mai poti schimba apartenenta ta la o comuna. Oriunde va aparea numele tau de user, va fi insotit de mentiunea "membru al comunei ...".

•  Cum postez informatii si articole?
Pentru a posta informatii sau articole despre comuna Chirnogeni, trebuie doar sa introduci un text si o poza in acest formular. Articolul tau va fi semnat cu numele tau de user.

•  Cum public anunturi?
Scrie titlul, textul anuntului, dar si datele tale de contact in acest formular. Odata postat, textul anuntului nu va mai putea fi modificat de dvs. Pentru orice solicitari, trimiteti un mail pe adresa comunamea@ziare.com.

•  Cum adaug un eveniment?
Pentru a posta un eveniment important pentru tine sau pentru comuna Chirnogeni - Constanta, trebuie sa introduci titlul si textul evenimentului, data de incepere si durata acestuia in acest formular. Odata postat, textul evenimentului nu va mai putea fi modificat de dvs. Pentru orice solicitari, trimiteti un mail pe adresa comunamea@ziare.com.

•  Cum incarc foto sau video?
Daca vrei sa postezi poze sau inregistrari video in pagina comunei Chirnogeni, trimite-le pe adresa de mail comunamea@ziare.com. Le vom posta in cel mai scurt timp. In curand, vei putea sa incarci singur poze si video in pagina comunei tale.

•  Cum administrez pagina comunei mele?
Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei sale, valideaza articolele, anunturile, evenimentele, pozele si inregistrarile video care vor fi afisate. Daca vrei sa fii administrator al paginii comunei Chirnogeni - Constanta, trebuie sa fii logat si sa te inregistrezi ca membru al unei comune. Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Chirnogeni, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre ChirnogeniPagina in care spui si gasesti totul despre Chirnogeni

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Chirnogeni - Constanta!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Chirnogeni - Constanta!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Chirnogeni - ConstantaIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Chirnogeni - Constanta

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Chirnogeni - Constanta isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Chirnogeni - Constanta isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Chirnogeni - Constanta. Acum este randul tau sa... citeste mai mult

toate stirile
ChirnogeniIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Chirnogeni

Trimite pe mail acum!
6 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Suntem in 2017

Daca tot am ajuns in 2017 , poate va treziti si voi. Sau nu mai sunt alegeri

 

 

Comunitatea Chirnogeni

Exista Comunitatea Chirnogeni?
Este minunat ca va ganditi la viata satului. Eu m-am nascut in Chirnogeni, dar locuiesc in Iasi.
Am acolo un verisor si cateva rude mai indepartate.
Acolo sunt mormintele bunicilor mei paterni si ale unchilor si matusilor mele.
Nasul meu a fost minunatul preot Iordache. Port numele sotiei sale, Lucretia si al fiicei sale, Cecilia.
Tatal si bunicul meu au fost eroi ai satului.
Bunicul a luptat la Marasesti si a primit 5 ha de pamant prin decretul regelui Ferdinand, iar tatal meu a primit virtutea militara la Banska Bistrita si a pierdut doi ani din vechimea la pensie pentru ca a luptat impotriva "fratilor nostri sovietici"!
Acolo am trait cei mai frumosi ani din viata mea.
Acolo s-a intors tatal meu cand a iesit la pensie, si a readus la viata acel petec de lume care ne era atat de drag.
Am un teren agricol in Chirnogeni, iar sentimentul de proprietate imi da o oarecare siguranta.

Locuitorilor acestei comune le doresc o viata frumoasa si prosperitate! Sunt oameni harnici si ospitalieri, care stiu sa-si faca viata frumoasa.

 

 

xOpqKhbfQV

2lH8jl ravzmfhwdddm

 

 

XZyXaJKPcz

3kmGRG , [url=http://qgradukvjorz.com/]qgradukvjorz[/url], [link=http://preljzatwziu.com/]preljzatwziu[/link], http://mzcjfkjvqoif.com/

 

 

ulududCvIntXssCrfb

r5u2ax tkrrdygvvafi

 

 

okPuRFxim

IJWTS wow! Why can't I think of tnhgis like that?