Salutul romanesc, cu mana intinsa: Dati-mi si mie! (Video)

Marti, 20 Aprilie 2010, ora 11:15
10569 citiri
Salutul romanesc, cu mana intinsa: Dati-mi si mie! (Video)
foto: dailymotion.com

Realizatorii unei emisiuni de divertisment din Franta au reinventat salutul romanesc, care se executa, in interpretarea lor, cu mana intinsa si capul plecat, rostind cuvintele "S'il vous plait messieurs!", un fel de "Dati-mi si mie!", in traducere libera, folosit de cersetorii romani din Franta.

Umoristul Jonathan Lambert si-a pastrat pentru finalul emisiunii de sambata un sketch ce cu siguranta va ramane mult timp in memoria francezilor, dar si a romanilor, jigniti inca o data cu nonsalanta pe un post public francez de televiziune.

Poanta umoristului Jonathan Lambert a fost difuzata in direct sambata, 17 aprilie, pe postul public de televiziune France 2, in cadrul popularei emisiuni de divertisment "On n'est pas couche" (Nu ne-am culcat).

Afis discriminator la adresa romanilor intr-un tren din Franta

Inainte de iesirea din platou, Lambert i-a spus gazdei emisiunii, Laurent Ruquier, ca va executa salutul suprem, in semn de multumire pentru prezenta sa constanta in emisiunile de sambata seara.

Ruquier se astepta sa vada un salut roman, ceea ce ar fi reprezentat o gafa si mai mare, probabil, avand in vedere ca acesta a fost imprumutat de armata fascista, iar in prezent este incriminat de lege in Germania, Austria si, mai nuantat, in Italia.

Romania si Franta vor lucra impreuna in problema rromilor

In schimb, comediantul francez a executat "salutul romanesc", in interpretare proprie, pe care l-a executat intinzand mana ca un cersetor, cerand de pomana, iar gestul sau a fost imitat de publicul aflat in platou.

Laurent Ruquier a glumit, spunand ca se vor trezi cu Ambasada Romaniei pe cap, iar pana acum se pare ca avut dreptate sa glumeasca: misiunea diplomatica de la Paris nu stie nimic, dar promite ca va analiza situatia.

Infractorii romani folosesc un nou tip de escrocherie in Franta

Jonathan Lambert pour Baffie [Fun] Onpc 170410 Ruquier

Incarcat de peanutsie. - See more comedy videos.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cristian Popescu - Piedone, avans considerabil față de ceilalți candidați la Primăria Capitalei, conform ultimului sondaj de opinie
Cristian Popescu - Piedone, avans considerabil față de ceilalți candidați la Primăria Capitalei, conform ultimului sondaj de opinie
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#romani jigniti franta, #salut romanesc cersetori, #romani cersit franta , #diaspora romana