Universitatea "Spiru Haret", trei ani sub lupa Ministerului Educatiei

Vineri, 25 Iunie 2010, ora 08:55
5973 citiri
Universitatea "Spiru Haret", trei ani sub lupa Ministerului Educatiei

Printr-un ordin al Ministerului Educatiei, aparut joi in MOnitorul Oficial, s-a aprobat monitorizarea speciala a Universitatii "Spiru Haret" pentru o perioada de trei ani.

Universitatea, care s-a aflat anul trecut in centrul unui scandal de proportii, va fi urmarita atent in privinta dreptului studentior inmatriculati la fome de invatamant la distanta sau cu frecventa redusa de a-si continua studiile la programe autorizate provizoriu sau acreditate. Masura are ca scop asigurarea standardelor de calitate corespunzatoare invatamantului superior.

11.000 de note date de un singur profesor, intr-o singura zi, la "Spiru Haret"

Minsterul de resort va verifica, prin institutiile sale pentru asigurarea calitatii invatamantului superior, evidenta studentilor pe specializari, ani de studii, forme de invatamant conform registrelor matricole si a cataloagelor de examen.

La examenele si colocviile pe care le va organiza Universitatea "Spiru Haret" vor participa si reprezentanti ai ministerului pentru a se asigura de buna desfasurare a acestora.

Studentii inscrisi la distanta la "Spiru Haret" au fost reinmatriculati

Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior va analiza o data la 6 luni si standardele minime prevazute de lege cu privire la personalul didactic, baza materiala si dotarile necesare pentru desfasurarea activitatii.

Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
#Universitatea Spiru Haret monitorizata, #monitorizare speciala Spiru Haret , #spiru haret
Comentarii
Poza Berceanu_Umbrarescu_Basescu
Berceanu_Umbrarescu_Basescu
rank 1
Poza bum
bum
rank 5
ATENTIE -ZIARE.COM - ATI PUS GHILIMELE INVERS ( trebuiau puse deasupra cuvantului - universitate - si le-ati pus deasupra cuvantului Spiru Haret )