Casa de lemn, cea mai ieftina varianta imobiliara

Sambata, 15 Ianuarie 2011, ora 19:34
12740 citiri
Casa de lemn, cea mai ieftina varianta imobiliara
Foto: caselemn.md

Bucurestenii care au de gand sa-si cumpere o locuinta si au 85.000 de euro la dispozitie au de ales: fie dau acesti bani pe un aparatament vechi din Capitala, fie pe terenul si casa de la marginea orasului.

Daca alegi a doua varianta, dai 10.000 de euro pe un teren de 500 mp in jurul Bucurestiului, iar cu 75.000 euro construiesti din lemn o casa de 200 mp, cu toate finisajele. Rezultatul, o casa spatioasa, construita dupa modelul american.

"Una de 200 de metri patrati in maximum cinci luni e gata, cu tot ce-i trebuie, cu gresie si faianta, obiecte sanitare, parchet si varuiala. Proprietarul doar aprinde lumina si isi aranjeaza mobila", a declarat Gheorghe Ilie, administratorul uneia dintre firmele de constructii care au adus in Romania aceste case, pentru Evenimentul Zilei.

Pretul unei astfel de case la firma respectiva este 390 de euro pe mp cu tot cu TVA. La nivelul intregii piete, insa, preturile pornesc de la aproximativ 340 de euro pe metru patrat pentru o casa la rosu si pot ajunge pana 430 de euro, pentru o locuinta la cheie.

Si asta in timp ce o casa clasica, care are structura de beton si zidarie de BCA sau caramida, cu toate finisajele, are un pret pe metru patrat ce poate trece de 700 de euro.

Varianta unui apartament este chiar si mai scumpa. Spre exemplu, in cartierul bucurestean Drumul Taberei, un apartament de 3 camere, de 70 mp, costa in jur de 70.000 de euro.

Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm a anunțat recent lansarea noii platforme Snapdragon X Plus, destinată laptopurilor, promițând performanțe remarcabile, durată extinsă de viață a bateriei și capacități avansate...
#casa lemn, #case ieftine, #constructie case lemn , #casa lemn
Comentarii
Poza SS-Independentul
SS-Independentul
rank 1
Ceee...?!...Sa dai 10 mii de euro ( 13 mii de $ ) pentru 5 ari de teren, pe care sa pui o locuinta din lemn, la margine de Bucuresti ?! Pai, iti strigi vecinul la fereastra si ii poti da o scaltoaca, intrucat ai auzit cand a tras un ' partz ', ori a facut