Piturca il desfiinteaza pe Mititelu: Nu renunt nici daca da Craiova faliment

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Vineri, 11 Martie 2011, ora 18:49
2283 citiri
Piturca il desfiinteaza pe Mititelu: Nu renunt nici daca da Craiova faliment

Victor Piturca a lansat un nou atac extrem de dur la adresa patronului Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, anuntand in acelasi timp ca nu da inapoi in litigiul cu clubul nici daca acesta va intra in faliment.

"Nu renunt la bani chiar daca da Craiova faliment! Asta vreau, sa dea faliment si sa se faca o noua echipa! Suporterii merita asta, o noua echipa fara Mititelu! Chiar asa au ajuns antrenorii sa fie terfeliti in ultimul hal de patroni care ajung peste noapte? Nu am usa inchisa in Romania, sunt respectat de multi pentru ce am facut! De Steaua nu vorbesc, nici acum si nici la vara!", a spus Piturca la Sport.ro.

Fostul selectioner l-a luat apoi in colimator pe Mititelu, pe care l-a desfiintat.

"Mititelu doar vorbeste, nu face nimic. Tot ce se zbate el pe la toate televiziunile nu ii iese. Tot ce a zis el pana acum s-a dovenit a fi numai minciuni. E numai falsitate in discursul lui, el incearca sa aiba gura mare crezand ca va influenta pe cineva. E vorba de documente semnate, de lucruri serioase care nu pot fi rezolvate prin iesiri pe la TV sau prin parerile unor oameni care isi urmaresc propriile interese.

Nu m-am dus la Mititelu sa ii iau banii. M-am dus cu proprii mei bani. M-am dus numai cu intentii bune, cred ca recunoaste toata lumea ca Universitatea era pe o panta ascendenta, chiar daca am pierdut acele jocuri acasa. Alta era situatia daca ramaneam eu si daca Mititelu aducea bani asa cum si-a asumat prin contract. Nu sunt eu vinovat pentru ce i s-a intamplat lui Mititelu. Nu l-am luat eu pe Barboianu sa il duc la Dinamo. De ce au plecat Alex Piturca, Dina, Gargarov si Wobay de la Craiova? mititelu ii regreta pe Barboianu si Gaman pentru ca a facut o greseala, i-a lasat liberi ca sa ii vanda la negru. Intre timp a semnat noi acte care nu sunt valabile.

Nu au nicio valabilitate pentru ca au fost semnate inainte de a face contracte cu jucatorii de incetare a relatiei de munca. Probabil ca jucatorii vor dovedi acele lucruri iar cel care le-a semnat este Mititelu. El a incercat sa ii vanda in alte parti. I-a pierdut, daca le-a dat hartiile la mana ce sa ii fac? Nu le-a dat el? Cine? Ce sa ii fac! De la el au ajuns hartiile alea la jucatori.

Nu ma mai intereseaza acest derbedeu de Mititelu! A vrut sa ma escrocheze! M-a dat afara, a adus paznicii la stadion! Mititelu e un escroc, un bandit si un prost in acelasi timp!", a mai spus Victor Piturca.

Piturca a avut castig de cauza in disputa cu Universitatea Craiova, Camera Nationala pentru Solutionarea Litigiilor din cadrul Federatiei Romane de Fotbal (FRF) hotarand ca formatia olteana trebuie sa ii achite antrenorului nu mai putin de 7 milioane de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#Piturca desfiinteaza Mititelu, #Victor Piturca Universitatea Craiova, #Piturca ataca Mititelu , #Universitatea Craiova
Comentarii
Poza DUTTY
DUTTY
rank 5
ASA PATESTE CINE SE LEAGA LA CAP CU UN