Secretul pentru a arata sexy in poze

Marti, 29 Martie 2011, ora 13:59
5275 citiri
Secretul pentru a arata sexy in poze

Fie ca vrei sa pui poza ta pe un site de intalniri, fie sa o folosesti cu alt scop, poza trebuie sa vorbeasca in locul tau si sa atraga cat mai multe priviri. Cu un portret perfect, succesul va fi garantat.

Cum nu toata lumea este fotogenica, unele femei au nevoie de ajutor, asa ca Davis Factor, fotograf pentru vedete precum Angelina Jolie si Cameron Diaz, ofera in revista Cosmopolitan cateva sfaturi pentru cele care vor sa arate cat mai bine in poza ce trebuie sa le reprezinte.

Ai grija la lumini si umbre

Cand lumina vine de deasupra, se creaza umbre pe fata, mai ales sub ochi. Asa ca, fie ca esti in casa sau afara, incearca sa nu stai sub o sursa directa de lumina si ridica-ti putin barbia, pentru a evita orice problema de acest fel.

Stai dreapta si vei parea mai inalta

Chiar poti amagi obiectivul daca stai dreapta, usor intr-o parte, astfel incat un umar sa fie mai aproape de camera foto. Odata ce gasesti aceasta pozitie, esti gata de pozat.

Ai grija la fotografii scunzi

Nu este o gluma, chiar este un aspect important. Daca aparatul de fotografiat este pozitionat mai jos decat nivelul ochilor tai, iti va aparea in poze o barbie dubla, fapt ce nu este deloc atractiv. Ai grija ca aparatul sa fie ori la acelasi nivel ori mai sus, si ridica-ti barbia cu un centimetru, doi mai mult decat o tii in mod obisnuit.

Nu zambi exagerat de mult

Zambetul tau trebuie sa para natural si relaxat, nu fortat. Practica in oglinda pana vei gasi un zambet placut, care sa nu arate prea multi dinti. Trebuie sa denote doar incredere in sine.

Creeaza un zambet stralucitor

Unul dintre cele mai bune modalitati pentru a-ti pune fata in evidenta este sa ai un zambet stralucitor. Asa ca foloseste un inalbitor de dinti si un ruj sau gloss ce va face ca buzele tale sa arate mai pline, mai atractive si parca sa invite la sarutat.

Ai grija sa nu-ti luceasca fata

Blitul de la aparatul foto va amplifica fiecare stralucire a fetei, asa ca ai grija sa aplici o solutie speciala de matifiere inainte de a ti se face o poza.

Mareste-ti ochii

Barbatii sunt atrasi in mod natural de ochii mari. Asa ca fa-ti ochii sa para mai mari, aplicand un fard inchis la culoare la baza ochiului si unul deschis spre sprancene. Cel mai bine este sa aplici inca un strat de mascara pe gene.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#fotografii, #poze reusite, #frumoasa poze, #poze sexy, #zambet reusit poze, #tehnica pozare , #frumusete
Comentarii
Poza rogue
rogue
rank 3
Secretul? PHOTOSHOP