Miresme si gusturi care te ajuta sa fii mai productiv

Luni, 04 Aprilie 2011, ora 22:39
1748 citiri
Miresme si gusturi care te ajuta sa fii mai productiv

Orice stimulent e binevenit atunci cand sarcinile de la serviciu tind sa te striveasca si stii ca nu poti da bir cu fugitii. Daca ai epuizat deja cafeaua, sau in cazul tau aceasta deja nu-si mai face efectul, afla ca nu esti o cauza pierduta.

Conform Askmen, poti oricand recurge la ceaiul de musetel, varza rosie sau frunzele de maslin.

Ceaiul de musetel are capacitatea de a te calma, de a-ti potoli o cadere nervoasa, astfel incat sa te poti reapuca de treaba si sa-ti stea mintea acolo, indiferent de ce se intampla in birou. Remediu natural folosit atat in Europa, cat si in Asia, ceaiul de musetel are puternice proprietati terapeutice. Pe langa faptul ca este un antiinflamator natural, are un efect calmant, de sedativ.

Varza rosie Pentru o productivitate crescuta, nu e nevoie sa muncesti mai mult, ci mai cu cap. Iar asta ar putea implica un bol de varza rosie alaturi, din care sa te servesti din cand in cand. Despre acest tip de varza se stie ca are capacitatea de a revigora creierul, de a mari puterea de concetrare, intr-un cuvant de a-l stimula.

Toate acestea se intampla gratie unui grup de 36 de antocianine ce actioneaza direct asupra creierului, dar se rasfrang si asupra sanatatii inimii, protejand chiar si de cancer. Iar ca bonus un studiu recent a aratat ca varza rosie contine de doua ori mai mult antioxidanti decat portocalele, desi cantitatea celor absorbiti de organism este inca o enigma.

Frunzele de maslin Pana si mirosul lor te ajuta sa fii ai alert, sa te concentrezi mai bine. Sub forma de ceai sau decoct, frunzele de maslin lupta cu virusurile. Au, de asemenea, proprietati antibacteriene si antioxidante, ce protejeaza organismul de actiunea radicalilor liberi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Cristian Popescu Piedone (PUSL), candidat la funcţia de primar al Capitalei, a infirmat, din nou, marţi, 23 aprilie, zvonurile referitoare la o posibilă retragerea a sa din cursa electorală şi...
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Candidatul liberal la Primăria Capitalei, anunțat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, vrea să propună „un model liberal de administrație”. Sebastian Burduja, liderul...
#stimulare creier alimente, #alimente concentrare, #productivitate birou, #productivitate job, #productivitate serviciu , #creier