Udrea se vede in politica pana la 70 de ani: Vreau sa fie oameni care sa se compare cu mine

Miercuri, 06 Aprilie 2011, ora 17:11
1976 citiri
Udrea se vede in politica pana la 70 de ani: Vreau sa fie oameni care sa se compare cu mine
Foto: captura Adevarul

Elena Udrea a vorbit despre planurile pe care le are pentru urmatorii cinci ani. Ea a precizat ca viata profesionala se afla pe primul loc si, in mod sigur, si peste cinci ani va fi in politica, insa "mai mult decat secretar executiv in PD-L".

"Cele mai bune planuri sunt cele pe care ti le faci pe termen lung. Sigur voi fi in politica si peste cinci ani. Cinci ani inseamna mult, inseamna inca un rand de alegeri interne, deci probabil ca voi fi mai mult decat secretar executiv. La alegerile din mai candidez pentru vicepresedinte, deci oricum va fi o evolutie", a declarat ministrul, pentru Adevarul.

Ea a precizat ca, momentan, nu intentioneaza sa candideze la sefia Bucurestiului, subliniind ca "daca acest lucru face mai credibil demersul meu de a sustine proiestul Legii Capitalei, atunci va fi o decizie definitiva".

Pe de alta parte, Udrea condamna atitudinea misogina a liderilor Opozitiei si reitereaza sustinerea sa pentru Emil Boc la sefia PD-L.

De asemenea, ministrul Turismului a subliniat ca nu se gandeste momentan la un copil, iar problemele care o preocupa in acest moment sunt starea economiei romanesti si problemele de la nivelul partidului.

"Si in politica, la fel ca in alte domenii, sunt momente in care pui cariera pe primul loc", spune seful PD-L Bucuresti, insa admite ca "vine si vremea in care viata personala se afla pe primul loc". "Eu, deocamdata, sunt in etapa in care tot munca e pe primul loc", a completat Elena Udrea, precizand ca se vede in politica pana la 70 de ani.

Daca unii colegi de partid o compara cu un Kill Bill al politicii romanesti, Elena Udrea precizeaza ca "niciodata nu am avut dorinta ori placerea de a ma compara cu cineva. Am fost hotarata sa raman eu insami, indiferent de care au fost constrangerile. As fi fericita daca, la sfaristul carierei, ar fi alte persoane care ar vrea sa se compare cu mine", a adaugat ministrul.

Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
#elena udrea primrie bucuresti, #Elena Udrea PDL, #elena udrea copil , #ministrul Dezvoltarii si Turismului
Comentarii
I
I.E.Feher
rank 1
Am inteles ca ministrul Elena Udrea nu candideaza la functia de PG Bucuresti
Poza Anti-Virus
Anti-Virus
rank 1
"Etalonul decaderii umane" declara: "Vreau sa fie oameni care sa se compare cu mine ..."