Steaua '86, decorata la 25 de ani de la Sevilla. Becali e nemultumit!

Sambata, 07 Mai 2011, ora 08:56
3026 citiri
Steaua '86, decorata la 25 de ani de la Sevilla. Becali e nemultumit!

Fostii mari jucatori ai Stelei au fost decorati de Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Oprea, la implinirea a 25 de ani de la succesul incredibil reusit la Sevilla, unde au castigat Cupa Campionilor Europeni.

Cum clubul Steaua nu a organizat nicio festivitate pentru celebrarea celor 25 de ani, Ministerul Apararii a speculat momentul si a reunit o parte dintre fostii jucatori din generatia de aur a Stelei.

Ei au primit "Onoarea Armatei Romane", in timp ce Emeric Ienei (general de brigada in rezerva) si Anghel Iordanescu (general-maior in rezerva) au primit diplome de excelenta.

Ceilalti componenti au fost inaintati la gradul de colonel in rezerva si au primit si ei diplome de excelenta.

Pe langa Ienei si Iordanescu, la ceremonie au mai fost prezenti fostii jucatori Tudorel Stoica, Stefan Iovan, Helmuth Duckadam, Victor Piturca, Marin Radu, Mihail Majearu si Adrian Bumbescu.

Dumitru Stangaciu a fost reprezentat de fiul sau, Alexandru, iar Ladislau Boloni, care are meci in Franta, a transmis un mesaj prin intermediul lui Cristian Topescu.

Pe langa fostii fotbalisti si antrenori, la Palatul Cercului Militar National au mai fost invitati presedintele FRF, Mircea Sandu, presedintele LPF, Dumitru Dragomir, si presedintele de onoare al Stelei, Viorel Paunescu.

Actualul patron al Stelei, Gigi Becali, nu a fost invitat la ceremonie, ba mai mult el a luat in ras intentia lui Gabriel Oprea.

"Decat sa ii decoreze, mai bine scadea chiria de la club! E inadmisibil sa dau 60 de mii de euro pe luna! Oricum, ce legatura e intre Steaua de acum si cea din '86? Niciuna!", a tunat Becali.

Cine e fotbalistul român care se apropie de câștigarea Cupei Campionilor
Cine e fotbalistul român care se apropie de câștigarea Cupei Campionilor
Echipa americană Columbus Crew, cu românul Alexandru Măţan introdus pe final, a învins formaţia mexicană Monterrey cu scorul de 2-1, miercuri, pe teren propriu, în prima manşă a...
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
#Steaua 86, #7 mai, #Cupa Campionilor, #Gigi Becali , #Steaua