Celebritati care au murit tinere (Galerie Foto)

Marti, 07 Iunie 2011, ora 21:25
15664 citiri
Celebritati care au murit tinere (Galerie Foto)

Au fost suficient de norocosi pentru a avea parte de un succes enorm in timpul vietii lor, dar nu s-au putut bucura foarte mult de evenimentele placute din cauza ca anumite accidente sau boli le-au curmat viata in mod neasteptat.

Este vorba de celebritatile care au avut nesansa de a muri de tinere. Msn.com intocmeste o lista cu asemenea personalitati.

Mike Star, primul basist al formatiei Alice in Chains, s-a luptat toata viata cu dependenta de dorguri. In cele din urma, a murit la varsta de 44 de ani, in urma unei supradoze.

Alexander McQueen a fost un creator de moda extraordinar de talentat, colaborand cu o multime de vedete, printre care si Lady Gaga. In 2003, a primit premiul Designerul Anului. El a fost, insa, gasit mort pe 11 februarie 2010 acasa, in urma unui suicid. Varsta la care si-a pus capat zilelor era de 40 de ani.

Gary Coleman este pustiul adorabil de la emisiunea americana "Diff'rent strokes", care s-a confruntat de la o varsta frageda cu depresia, incercand de doua ori sa se omoare. A suferit apoi de o boala autoimuna a rinichilor, trecand prin doua transplanturi. Mai tarziu, la varsta de 42 de ani, a murit in urma unei hemoragii cerebrale.

Corey Haim a jucat in foarte multe filme in perioada adolescentei, dar mai tarziu a devenit dependent de droguri. La varsta de 38 de ani a murit din cauza pneumoniei.

Brittany Murphy, actrita din flimul "Clueless", a murit in urma unui stop cardiac in decembrie 2009, la varsta de 32 de ani. S-a speculat si o supradoza de droguri, insa aceste zvonuri nu au putut fi dovedite. Cinci luni mai tarziu, tragedia a lovit familia acesteia din nou, cand a murit si sotul actritei.

Marilyn Monroe avea doar 36 de ani cand a murit, dar deja castigase Gobul de Aur si cantase celebrul cantec "Happy Birthday" presedintelui american. Moartea sa ramane si in zilele noastre un mister.

River Phoenix a devenit celebru din adolescenta, cand a interpretat mai multe roluri celebre. A murit in 1993, la numai 23 de ani, din cauza unei supradoze de droguri. A ramas in viata fratele sau, Joaquin Phoenix, care a continuat meseria de actor.

Heath Ledger a castigat primul Oscar dupa moartea sa, survenita la 28 de ani tot in urma unei supradoze de dorguri. Ultimul sau film a fost "The Imaginarium of Doctor Parnassus".

Michael Jackson tocmai anuntase un turneu de intoarcere inainte sa moara la 50 de ani, in iunie 2009. Muzica lui a dat peste cap toate topurile muzicale dupa aceea, egalandu-i succesul din timpul vietii.

Tupac a jucat in 3 filme si a lansat 6 albume muzicale, fiind impuscat la varsta de 25 de ani. Notorious B.I.G. a fost vazut ca rivalul muzical al lui Tupac, murind si el la doar cateva luni distanta. Ambele crime au ramas nerezolvate.

Selena avea doar 23 de ani atunci cand a fost impuscata si ucisa de catre managerul fan-clubului sau.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#vedete straine deces, #vedete straine, #vedete moarte prematura, #cantareti deces, #actori decedati tineri , #vedete straine