Dezastru pentru Craiova! Stiinta se indreapta spre desfiintare

Miercuri, 06 Iulie 2011, ora 14:48
3585 citiri
Dezastru pentru Craiova! Stiinta se indreapta spre desfiintare

Universitatea Craiova se indreapta cu pasi repezi spre desfiintare, problemele inmultindu-se simtitor odata cu apropierea noului sezon competitonal.

Pe langa retrogradarea in Liga 2 si litigiul cu Victor Piturca, caruia trebuie sa ii plateasca despagubiri de 7 milioane de euro, oltenii risca sa ramana fara licenta si sa intre in procedura de faliment.

Cotidianul Gazeta de Sud informeaza ca echipa patronata de Adrian Mititelu a obtinut licenta pentru Liga 2 in mod fraudulos, prezentand documente false comisiei de licentere. "Juvetii" au fost dati afara de pe stadion "Ion Oblemenco" din Craiova si au prezentat in dosarul pentru licenta un contract de inchiriere a arenei din Severin, insa autoritatile de acolo anunta ca acesta nu este valabil!

"Nu avem un asemenea contract, iar vechiul contract, valabil pana in 2012, a fost reziliat prin hotarare a consiliului local", a spus viceprimarul din Severin, Mircea Grosu.

Cum nu au un contract de inchiriere a unei arene valabil, oltenii se pot trezi in orice moment cu licenta retrasa si retrogradati in Liga 3.

Problema cea mai mare vine insa din tribunal, magistratii Tribunalului Constanta dand "ok-ul" pentru initierea procedurilor de faliment.

Povestea este veche, din 2006, atunci cand Tribunalul Dolj a emis o sentinta privind deschiderea procedurii de faliment a societatii care administra clubul de fotbal, Fotbal Club "U" Craiova S.A. din cauza unei datorii neplatite catre firma care a asigurat echipamentul sportiv al echipei.

Mititelu a solicitat suspendarea deciziei pana la judecarea unei cereri de revizuire a sentintei. Aceasta a fost "plimbata" la Tribunalul Brasov, apoi la Tribunalul Constanta, instanta dobrogeana respingand, pe 21 iunie, solicitarea Universitatii Craiova.

Astfel, procedura de faliment isi poate urma cursul, creditorii asteptand sa isi recupereze macar o parte din sumele solicitate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#dezastru Universitatea Craiova, #Universitatea Craiova faliment, #Universitatea Craiova licenta, #Universitatea Craiova retrogradata Liga 3 , #stiri Universitatea Craiova
Comentarii
Poza Deniutz
Deniutz
rank 4
Mititelu e depasit telectual de evenimente ... !