Case de pana in 70.000 de euro in Bucuresti? Vezi cele mai bune oferte

Vineri, 29 Iulie 2011, ora 07:11
12208 citiri
Case de pana in 70.000 de euro in Bucuresti? Vezi cele mai bune oferte
Foto: Arhiva

Ideea generala este ca, pentru a cumpara o casa in Bucuresti, am avea nevoie de foarte multi bani. Desi vilele din cartierele foarte bune depasesc un milion de euro, daca vreti neaparat sa locuiti in Capitala, blocurile nu sunt singura posibilitate.

La preturi similare apartamentelor, puteti gasi in Bucuresti si case cu suprafete si dotari asemanatoare celor de la bloc, insa avantajul este ca exista, de cele mai multe ori, si o curte, iar vecinii sunt mai putin numerosi.

Dezavantajele constau in faptul ca multe din aceste case au fost construite cu cel putin 20 de ani in urma, iar costurile de intretinere pot fi mai ridicate decat in cazul unui apartament.

Iata cateva din cele mai interesante oferte pentru case in interiorul Bucurestiului, la preturi sub 70.000 de euro.

In zona Mall Vitan, puteti cumpara o casa cu suprafata utila de 45 mp si un teren de 50 mp, cu front stradal de 8 metri, construita in 1930, la pretul de 48.000 de euro. Casa dispune de toate utilitatile, are centrala termica proprie, apometre si contor gaz.

In plus, casa are si o pivnita si o crama, in timp ce curtea este comuna. Potrivit anuntului de pe imobiliare.ro, se poate mansarda, prin urmare, daca sunteti dispusi sa mai investiti niste bani, puteti mari suprafata utilizabila.

O casa cu structura de rezistenta din beton, construita in 2009, aflata in zona Colentina, aproape de complexul comercial Carrefour, este pusa in vanzare la pretul de 49.900 de euro. Casa are o suprafata utila de 115 mp, impartita in 3 camere, un living si 2 dormitoare.

In anunt se specifica faptul ca nu are curte, insa exista o autorizatie de constructie pentru mansarda. Asta daca nu vreti sa beneficiati de teresa de 50 mp care exista deja.

La pretul de 53.000 de euro, va puteti cumpara o casa cu suprafata utila de 80 mp si un teren de 140 mp, cu trei camere, aflata in zona Salaj. Casa este pe o strada asfaltata, iluminata public, racordata la gaze si canalizare.

Exista trei camere, o baie si o bucatarie, precum si o pivnita. Incalzirea se face prin centrala proprie si exista si posibilitatea de extindere pe inaltime. Casa este din caramida, iar acoperisul din tabla.

In zona Cantemir - Tineretului este pusa in vanzare o casa cu 2 camere, confort 1 semidecomandat, cu o suprafata utila de 38 mp. Exista o curte comuna, iar casa are si o pivnita de 6 mp.

Locuinta a fost renovata recent, atat in exterior, cat si in interior, fiind izolata termic. Bucataria este partial mobilata si utilata, in schimb, cele doua camere nu au mobila. Pretul cerut este de 57.000 de euro.

In centrul Capitalei, pe Calea Calarasilor, va puteti cumpara o casa de 100 mp, aflata pe o suprafata de teren de 170 mp, construita in 1940 si renovata in 2006, prin interior, si 2009, prin exterior. Casa are 4 camere, bucatarie si doua bai, precum si o mansarda, curtea fiind comuna.

In pretul de 59.900 de euro intra si mobilierul si electrocasnicele din bucatarie, precum si o parte din mobila. Printre dotari se mentioneaza scara interiora din lemn de stejar, parchet din acelasi lemn, centrala termica, calorifere din otel cu instalatie din cupru si usa metalica la intrare. Proprietarul accepta si un schimb cu garsoniera sau apartament, plus diferenta sau plata in rate.

In zona Industriilor, o casa de 70 mp, cu 2 camere, este pusa in vanzare contra sumei de 63.500 euro. Casa are un nivel, cu posibilitate de mansardare pe structura usoara, dispune de centrala proprie, calorifere, instalatii sanitare si gaze.

Casa a fost construita inainte de 1990 si are un front stradal de 12 metri, precum si un loc de parcare si se vinde cu bucatarie mobilata si utilata. In plus, este partial mobilata.

Pentru o casa nou-nouta, construita in 2011, aflata in zona Pantelimon, va trebui sa scoateti din buzunar 65.000 de euro. Locuinta are 4 camere, pe o suprafata de 120 mp, front stradal de 14 mp, iar terenul pe care este construita are o suprafata totala de 220 mp. Casa are pater plus etaj, doua bai, bucatarie si balcon.

In zona Lacul Tei, puteti cumpara o casa alcatuita din doua corpuri: cel vechi este construit in 1960 si cuprinde un hol, din care se intra in doua dormitoare. De altfel, unul din dormitoare are si intrare separata, din curte.

Corpul nou este construit in anul 2000 si cuprinde bucataria, baia, un dormitor si o camera de zi. Deschiderea la strada este de 7 metri, iar casa poate fi extinsa pe verticala prin mansardare. Potrivit anuntului, in curte este destul spatiu pentru a parca doua masini.

Suprafata utila a locuintei este de 78 mp, iar pretul cerut de proprietar este de 70.000 de euro.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#case ieftine Bucuresti, #case vanzare Bucuresti, #anunturi vanzare case Bucuresti , #case vanzare