Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

A fost lansat cel mai sigur telefon din lume

Marti, 27 Martie 2012, ora 08:33
4009 citiri
A fost lansat cel mai sigur telefon din lume
Foto: Arhiva

Compania IntSec a declarat ca Tripleton Enigma E2 este cel mai sigur telefon din lume, deoarece ofera posibilitatea criptarii convorbirilor, astfel ca acestea nu vor putea fi interceptate.

Dispozitivul are o functie, numita Crypto, care se activeaza atunci cand se face un apel catre un alt Tripleton Enigma E2, noteaza pocket-lint.com.

Aceasta genereaza si trimite printr-un al doilea SIM un cod unic de autentificare intre cele doua terminale, securizand astfel convorbirea.

Exista combinatii de 10 pana la 77 de caractere care te asigura ca nimeni nu va intercepta apelul.

Cei de la IntSec se asteapta ca telefoanele lor sa fie utilizate de catre cei din domeniul business sau chiar in misiuni ce tin de siguranta nationala si de aceea, pretul este pe masura, de 1.320 lire.

Oricine va dori sa investeasca in siguranta convorbirilor sale va primi in schimb un terminal cu un display de 6 cm, o rezolutie de 240 x 320 pixeli si o autonomie de 4 ore.

Tripleton Enigma E2 mai este dotat si cu o camera de 3 megapixeli, un MP3 player si un slot pentru carduri microSD de pana la 8 GB.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#Tripleton Enigma E2, #cel mai sigur telefon, #interceptare telefoane , #telefoane