CFR Calatori reduce pretul biletelor online, intre 1 aprilie si 30 iunie

Vineri, 30 Martie 2012, ora 13:26
2148 citiri
CFR Calatori reduce pretul biletelor online, intre 1 aprilie si 30 iunie
Foto: Arhiva

Pretul biletelor de tren va fi redus, in perioada 1 aprilie - 30 iunie, in medie cu peste 9% pentru toti cumparatorii de bilete online de pe site-ul CFR Calatori, la plata cu cardurile MasterCard si Maestro.

"Toti cumparatorii de bilete online de pe site-ul www.cfrcalatori.ro, indiferent de tipul cardului utilizat, beneficiaza de o reducere de 5%. Incepand cu data de 1 aprilie, la orice bilet cumparat online, care include aceasta reducere, se mai acorda o reducere de inca 5% la plata cu cardurile MasterCard si Maestro. Aceste reduceri pot fi accesate numai prin serviciul Bilete CFR online/e-commerce pus la dispozitie de CFR Calatori si Raiffeisen Bank. Perioada de valabilitate a ofertei este 1 aprilie - 30 iunie 2012, iar reducerea nu poate fi mai mare de 600 lei / tranzactie", se arata intr-un comunicat transmis vineri de CFR Calatori.

Astfel, prin cumularea celor doua reduceri, pretul biletului de tren va fi redus in medie cu peste 9% la plata cu cardurile MasterCard si Maestro, potrivit reprezentantilor CFR Calatori.

"Reducerea la plata cu cardurile MasterCard sau Maestro, indiferent de banca emitenta, se aplica tarifului special de online si se cumuleaza cu alte discounturi suplimentare, precum cele acordate studentilor sau elevilor sau cele pentru biletele dus/intors", se mai spune in comunicat.

Dupa finalizarea tranzactiei, cumparatorul va primi pe mail biletul de calatorie, in varianta electronica.

Tiparirea biletului nu este obligatorie, clientul fiind identificat in tren doar pe baza cartii sale de identitate si a ID-ului de bilet.

Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile, prin introducerea unei caracteristici îmbunătățite de „partajare audio”....
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple a lansat oficial trei aplicații dedicate pentru utilizatorii de Windows: Apple Music, Apple TV și Apple Devices. Actualizarea face parte din eforturilor companiei de a se distanța de...
#pret bilete tren online, #reduceri CFR bilete, #bilete CFR online , #bilete CFR