Visezi urat? Ce inseamna asta

Marti, 08 Mai 2012, ora 18:18
37783 citiri
Visezi urat? Ce inseamna asta

Noaptea ar trebui sa fie un ragaz pentru odihna, in care sa te relaxezi si corpul si mintea sa se refaca dupa o zi obositoare. Cateodata se intampla, insa, ca acele ceasuri sa fie ingrozitor de grele, asta din cauza viselor urate care nu mai dau pace.

Atunci cand se intampla sa ti se repete de mai multe ori aceeasi tema in vis, te intrebi ce ar putea sa insemne. Iata cateva explicatii pentru aceste teme recurente din vis, conform Glo.msn, care a consultat cativa experti in domeniu:

Visezi ca esti impuscat

Asta poate insemna ca in viata reala te confrunti cu probleme in relatia cu o persoana si te simti victimizat, simti ca te trateaza nedrept si suferi din aceasta cauza.

Iti cad dintii

Dintii reprezinta un element de atractie, zambetul ajutandu-te sa te simti mai frumoasa si mai dorita de cei din jur. Acest vis poate izvori din teama de a fi respins sau din aceea ca imbatranesti.

Expertii spun ca femeile aflate la menopauza au cel mai adesea acest vis, din cauza ca incep sa se simta mai putin feminine si atragatoare.

Esti inchis undeva

Daca esti prins intr-un spatiu, un fel de capcana, inseamna ca te simti ingradit la locul de munca, in cariera sau intr-o relatie. Trebuie sa faci ceva sa alungi monotonia si sa schimbi atmosfera, caci nu esti multumit de felul cum evolueaza viata ta.

Te ineci

Daca adesea te ineci in vis, probabil te simti coplesit de anumite emotii, iar cele pe care incerci sa le reprimi se intorc precum un bumerang si nu le mai poti face fata.

Daca te ineci si nu te scapa nimeni, astfel incat mori, tot in vis, poate sa fie vorba despre o renastere spirituala. Daca scapi cu viata, este posibil ca o relatie care se confrunta cu probleme sa iasa din impas.

Visezi ca mori

Desi acest vis poate veni la pachet cu frica si anxietate, nu ai de ce sa te temi, caci ascunde un simbol pozitiv. De obicei inseamna ca o mare schimbare este pe cale sa se intample in viata ta.

Daca vrei neaparat sa vezi ceva rau in acest vis, poti crede in interpretarea conform careia te afunzi intr-o relatie dureroasa si nesanatoasa, care are un efect extrem nefast asupra ta.

Visezi ca esti urmarit

Asta inseamna ca te afli intr-o situatie pe care tu crezi ca nu o poti stapani. Este o metafora pentru nesiguranta de care te simti cuprins. Daca visezi ca esti urmarit de un animal, este posibil sa simti in interiorul tau o manie neexprimata.

Masina scapata de sub control

Asta poate insemna ca iti lipseste stabilitatea in viata si ca ai nevoie de cateva schimbari majore. Daca visezi ca nu conduce nimeni masina, inseamna ca trebuie sa iti reevaluezi viata si sa pui putina ordine in lucruri. De obicei nu iti place sa iti asumi responsabilitatea pentru actiunile tale.

Apocalipsa

Sa visezi ca a venit sfarsitul lumii inseamna ca te afli sub o presiune mare, esti foarte stresat. Este posibil sa te simti vulnerabil sau lipsit de ajutor, neputincios intr-o anumita situatie.

Visezi ca nu poti sa respiri

Asta poate sa insemne ca esti extenuat. In special persoanele care sufera de astm pot avea astfel de vise.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#vise urate semnificatie, #cosmaruri semnificatie, #vise urate interpretare, #cosmaruri interpretare , #somn