Bursa de Reclama a adaugat in portofoliu trei site-uri din domeniul medical

Miercuri, 30 Mai 2012, ora 17:32
2117 citiri
Bursa de Reclama a adaugat in portofoliu trei site-uri din domeniul medical
Foto: Bursa de Reclama

Bursa de Reclama, platforma online de intermediere intre publisheri si clientii de publicitate online, si-a adaugat in portofoliu trei site-uri din domeniul medical: PaginaMedicala, PaginaFarmacistilor si Doctor.ro.

Astfel, advertiserii care vor sa creeze campanii de comunicare online in domeniul medical pot sa livreze bannere cu ajutorul tehnologiei Bursei de Reclama si pe cele trei site-uri, se arata intr-un comunicat al companiei, remis miercuri Ziare.com.

PaginaMedicala.ro reprezinta comunitatea profesionistilor din domeniul sanatatii, in prezent fiind inregistrati peste 26.000 de membri. Site-ul ofera servicii specializate precum: inscrieri la evenimente medicale, cursuri EMC online, magazin online, oferte de locuri de munca pentru specialistii din sanatate, stiri si noutati medicale.

Numarul de unici in perioada aprilie-mai, conform Google Analytics, a atins cifra de 202.923, afisarile din aceasta perioada au ajuns la 562.000, iar timpul mediu pe care un vizitator il petrece pe site este de aproximativ 2 minute.

PaginaFarmacistilor.ro se adreseaza farmacistilor si asistentilor de farmacie precum si studentilor de la aceasta specialitate. Site-ul reprezinta o comunitate virtuala cu 2.860 de membri din domeniul farmaceutic, care au acces la stiri, evenimente, video, joburi, medicamente, pagini farmacii si servicii premium: magazin online gratuit pentru farmacisti; profil de companie.

Conform Google Analytics, in perioada aprilie-mai, pe site au intrat 32.000 de vizitatori unici, numarul de afisari fiind de 105.000, iar timpul mediu petrecut de acestia pe site a fost de aproximativ 3 minute.

Proiectul Doctor.ro reprezinta platforma de programari online la medic. Site-ul faciliteaza accesul pacientilor la medic si la tratamente specializate pentru problemele de sanatate ale acestora. In prezent, comunitatea de pacienti din Doctor.ro a atins cifra de 5.500, iar numarul de programari realizate depaseste 570.

In perioada aprilie-mai s-au inregistrat, conform Google Analytics, 29.800 unici si 125.000 de afisari, iar timpul mediu petrecut pe site este de aproximativ 7 minute.

Publisherii pun la dispozitia Advertiserilor urmatoarele modalitati de promovare:

- Spatii de reclama de tip leaderboard, square, skyscraper, ladder;

- Spatii de reclama in sectiuni precum: Stiri, Evenimente, Comunitate, Anunturi, Jobs, Video;

- Insertii de bannere in newsletterele trimise catre 6000 de profesionisti din domeniul medical;

- Anunturi text personalizate.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#Bursa Reclama portofoliu, #siteuri noi Bursa Reclama , #servicii internet