Nicoleta Luciu: Imi place sa cred despre mine ca sunt o profesionista - Interviu

Miercuri, 22 August 2012, ora 12:38
6593 citiri
Nicoleta Luciu: Imi place sa cred despre mine ca sunt o profesionista - Interviu

Nicoleta Luciu se numara printre persoanele multumite de viata lor si adevarul este ca rar intalnim astfel de oameni care sa nu se planga de niciun aspect. Vedeta, care se considera o profesionista, este o mama fericita, sotie implinita si are o cariera infloritoare.

In cadrul unui interviu Ziare.com artista le-a raspuns celor care o acuza ca ar fi anorexica si, mai mult, ne-a detaliat ce mananca in fiecare zi, specificand ca ea consuma absolut orice vrea, dar ca o face cu masura.

Am mai vorbit cu Nicoleta despre cum este sa fii mama a patru copii mici, dar si despre nunta sa.

Multi v-au acuzat ca ati fi la pragul anorexiei. Ne puteti spune fix ce inaltime si ce greutate aveti?

Am 1,75 si 53 de kg. Nu sunt anorexica pentru ca eu chiar mananc orice vreau, dar in cantitati moderate.

Ce include dieta dumneavoastra zilnica?

Nu mai tin dieta, cum spuneam, am grija ce mananc. Dimineata o incep cu un pumn mare de caju, migdale, seminte de dovleac si floarea soarelui crude, apoi o gustare formata dintr-un baton bogat in fibre de la Redis. Mai tarziu, ca masa de pranz, o salata mare cu toate cruditatile, urmeaza apoi ca gustare un fruct sau doua, iar seara peste sau fructe de mare cu salata si ori de cate ori timpul imi permite merg la inot.

Care a fost cel mai greu moment din timpul curelor de slabire?

Eram foarte motivata atunci cand tineam cura de slabire si nu mi s-a parut greu, trebuie sa ai vointa si atunci treci peste orice.

De ce parte a corpului dumneavoastra va simtiti cel mai mandra?

Imi place cum arat acum, dar nicio femeie nu cred ca este multumita 100% de cum arata, dar nu este o parte a corpului care sa imi placa mai mult. Trebuie in continuare sa am grija de corpul meu, sa fiu atenta cat mananc si sa fac mult sport.

Sunteti o femeie implinita. Copii minunati, casnicie de vis, cariera infloritoare. Ce asteptari aveti in continuare?

Mi-am dorit foarte mult sa am o familie numeroasa. Cred ca e cel mai frumos dar din partea vietii. Acum nu ne ramane altceva decat sa fim fericiti pana la adanci batraneti. In continuare imi doresc sa imi continui cariera si sa dau tot ce am mai bun in proiectele in care sunt si voi fi implicata!

Ce sfaturi aveti pentru femeile care isi doresc tripleti?

Nu am niciun sfat. Daca isi doresc tripleti din tot sufletul, ii vor avea, restul vine de la sine si se vor adapta din mers.

Cat a durat tratamentul facut inainte de sarcina?

Nu mai stiu cat a durat tratamentul exact...

Ce va place cel mai mult sa faceti cu copiii dumneavoastra?

Cel mai mult ne place sa ne jucam si sa facem baita. Acum merg in picioare si distractia e si mai mare!

Cum arata o zi libera a Nicoletei Luciu?

Nu am mai avut zile libere de la 16 ani si nici nu mi doresc. Fiecare zi a fost plina de evenimente, dar acum cu copiii sunt implinita pe deplin. Parca fiecare zi are un rost acum, dar si cand e tati cu noi suntem 6 copii.

Stiu ca aveti ajutor in cresterea copiilor. Credeti ca o singura femeie s-ar descurca cu tripleti si cu inca un copil mic?

Orice e posibil cand esti mama. Copiii iti dau o forta pe care inainte sigur nu o aveai si te ajuta sa treci peste tot si toate.

Ati avut o nunta minunata. Totusi, exista ceva ce ati fi dorit sa nu se intample in ziua respectiva?

A fost minunat si nu imi vine nici acum sa cred cate am putut face intr-o singura zi. A fost foarte frumos si magic pentru mine, dar si foarte emotionant pentru Zsolt ca tata si ca mire. Totul a fost exact cum ne-am dorit, nu a lipsit nimic.

Ne obisnuisem cu Nicoleta Luciu actrita. Pe cand un nou astfel de proiect?

Nu am renuntat nicio secunda la actorie, a fost doar o pauza si de acum inainte ma voi gandi la propunerile primite. Si, de ce nu, poate in curand ma veti vedea intr-o noua productie, nu se stie niciodata.

Ati jucat alaturi de Maia Morgenstern. Alaturi de ce alte nume mari ati dori sa filmati?

A fost o onoare sa joc alaturi Maia Morgenstern. O actrita de talie internationala si chiar am invatat foarte multe de la ea, m-a ajutat enorm atunci cand filmam impreuna. De-a lungul anilor am jucat alaturi de cele mai importante nume si valori din industria cinematografica, dupa parerea mea. Nu vreau sa incep sa insir nume de teama sa nu omit pe cineva....Actori mari care m-au ajutat in cariera mea si de la care am avut in permanenta ceva de invatat.

Si ca tot vorbim de cariera. Ce ne pregatiti in continuare?

Am concerte in fiecare weekend si in continuare ma concentrez pe proiectele in care sunt implicata si vreau sa dau tot ce am mai bun pentru ca imi place sa cred despre mine ca sunt o profesionista.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#Nicoleta Luciu profesionista, #Nicoleta Luciu anorexica, #Nicoleta Luciu dieta , #stiri Nicoleta Luciu