Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Elena Udrea povesteste prima zi de scoala cu emotie, funde albe si o floare rupta

Luni, 17 Septembrie 2012, ora 10:11
5908 citiri
Elena Udrea povesteste prima zi de scoala cu emotie, funde albe si o floare rupta

Elena Udrea retraieste, luni, emotiile primei zile de scoala, impreuna cu Ionut, copilul pe care l-a botezat in urma cu sapte ani.

"Maine, dupa 32 de ani, voi trai din nou emotiile primei intalniri cu scoala. De data aceasta, nu eu sunt bobocul care paseste in clasa I, ci Ionut, piticul minunat pe care l-am botezat in urma cu sapte ani", isi incepe Elena Udrea articolul pe blog.

Inceperea scolii ii trezeste Elenei Udrea nostalgii si amintirea primei sale zi de elev si a emotiilor de atunci.

"Eram o multime de copii in curtea Scolii Generale numarul 16 din Buzau. Afara radea soarele, eu purtam uniforma cea noua, funde albe. In mana tineam un buchet din care imi cazuse o floare din cauza emotiei", povesteste Elena Udrea.

"Nu mi-am auzit numele atunci cand s-au anuntat clasele si m-am panicat, pentru ca deja ceilalti copii formasera randuri pentru fiecare dintre ele, in ordinea alfabetica a acestora. Din fericire, la un moment dat, a venit la mama domnisoara invatatoare. Era cea mai frumoasa dintre toate invatatoarele de acolo, foarte tanara, doar 19 ani si, avea un zambet cald. Dita Aurelia, un om caruia ii port o duioasa amintire si un adanc respect pentru tot restul vietii", continua aceasta.

Udrea isi aminteste in detaliu alaturarea la grupul de copii din clasa I G, sala de cursuri cu "lambriurile galbene de pe pereti", "banca a cincea, randul de la geam", colega Nutu Angelica.

Elena Udrea isi doreste ca si Ionut "sa aiba amintiri la fel de frumoase ca mine peste timp despre acest moment unic in viata". "Si chiar daca mama lui nu va fi acolo, nu inseamna ca nu va fi inconjurat de toata dragostea noastra. La fel cum merita toti copiii", spune aceasta.

Udrea incheie dorindu-le tuturor elevilor "un an incununat de succese. Sa studieze temeinic, sa invete cat mai multe, sa stie ca munca de acum le va fi rasplatita in viitor si ca numai prin educatie pot sa ajunga unde isi doresc. Sa se bucure de copilarie si de caldura sufleteasca a parintilor, dar si a dascalilor".

Si pentru dascali are cateva cuvinte: "Tuturor profesorilor si invatatorilor, le doresc sa faca, din acesti minunati copii, oameni de nadejde. Sa puna suflet si pricepere in formarea unei noi generatii care sa schimbe Romania in bine. Stiu ca nu tuturor le este usor, dar mai stiu ca au o sarcina cruciala. Am incredere si speranta ca si-o vor duce la indeplinire cu succes, iar noi toti le suntem si le vom fi recunoscatori".

A.I

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Elena Udrea prima zi scoala, #Elena Udrea copil botezat, #Udrea blog , #PDL