Portalul ANAF va fi temporar indisponibil

Joi, 08 Noiembrie 2012, ora 12:34
1572 citiri
Portalul ANAF va fi temporar indisponibil

Portalul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) va fi indisponibil de vineri, 9 noiembrie 2012, ora 14:00, pana luni 12 noiembrie 2012 ora 8:00, procesul de depunere a declaratiilor prin Internet nefiind afectat.

"Accesul utilizatorilor externi catre platformele informatice ale portalului ANAF, precum si serviciile IT&C de la nivel central vor fi indisponibile de vineri, 9 noiembrie 2012, ora 14:00, pana luni 12 noiembrie 2012 ora 8:00, ca urmare a unor lucrari pentru finalizarea procesului de upgrade al echipamentelor de tip server si stocare ale ANAF, din cadrul proiectului "Cresterea capacitatii de procesare si stocare din Centrul de Date Primar si din Centrul de Date Secundar", se arata intr-un comunicat al ANAF.

Reprezentantii ANAF mentioneaza ca procesul de depunere a declaratiilor prin Internet nu va fi afectat in aceasta perioada, cu exceptia paginii de vizualizare a starii de prelucrare a declaratiilor, care ramane indisponibila pana luni ora 12:00.

Totodata, in aceasta perioada se vor opera si verificarile necesare pentru asigurarea functionalitatii serviciilor disponibile utilizatorilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#ANAF site indisponibil, #Fisc acces site, #ANAF declaratii Internet , #ANAF