Opt trenuri au fost anulate din cauza temperaturilor scazute

Vineri, 14 Decembrie 2012, ora 14:01
2034 citiri
Opt trenuri au fost anulate din cauza temperaturilor scazute
Foto: Arhiva

Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" SA a anuntat vineri ca au fost anulate opt trenuri de calatori care circulau pe relatiile Bucuresti Obor - Fetesti si retur, Targoviste - Pietrosita, Targoviste - Fieni, Targoviste - Bucuresti Nord, Bucuresti Nord - Fieni, Ploiesti Sud - Urziceni si retur.

Trenurile au fost anulate din cauza unor probleme tehnice semnalate la materialul rulant, determinate de temperaturile scazute.

Traficul feroviar se desfasoara in conditii de iarna, anumite trenuri care circula in jumatatea de sud a tarii urmand sa ajunga la destinatie cu intarziere, din cauza unor probleme tehnice aparute la materialul rulant si la infrastructura feroviara.

In prezent, nu exista linii inchise.

CFR informeaza ca, in cursul diminetii de vineri, pe relatia Peris - Crivina trenurile de calatori inscrise in grafic au stationat in intervalul 6.45-7.45 din cauza defectarii locomotivei trenului IC 551, care circula in relatia Bucuresti - Suceava.

Traficul feroviar a fost reluat in conditii de siguranta incepand cu ora 08.00, dupa ce trenul IC 551 a fost retras in statia Crivina cu ajutorul locomotivei trenului IR 3001. Trenul IC 551 si-a reluat traficul cu o intarziere de 157 minute, iar trenul IR 3001 cu o intarziere de 115 minute. Celelalte garnituri care au stationat, vor ajunge la destinatie cu intarzieri cuprinse intre 9 si 60 de minute.

De asemenea, tot din cauza temperaturilor scazute inregistrate la nivelul solului, in urma verificarilor efectuate pe teren de personalul feroviar, au fost semnalate unele defectiuni la linia de cale ferata pe anumite intervale de statii de pe raza regionalelor Brasov si Galati, circulatia trenurilor urmand sa se desfasoare pe un singur fir intre statiile Danes - Sighisoara, Feldioara - Apata, Medias - Atel, Blaj - Craciunel, Buzau Sud - Cilibia si Rosetti - Cilibia.

Echipele de interventie se afla la fata locului si desfasoara lucrari pentru remedierea defectiunilor tehnice, astfel incat circulatia trenurilor sa fie reluata in conditii normale de trafic pe ambele fire de circulatie.

Compania Nationala de Cai Ferate CFR S.A. recomanda publicului calator ca inainte de efectuarea calatoriei sa solicite informatii despre intarzierile care pot interveni in traficul feroviar la statiile si agentiile CFR din Bucuresti si din tara, la telefon 021/9521.

SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
România a jucat un rol crucial în promovarea securităţii şi cooperării în cadrul NATO, contribuind la operaţiunile de menţinere a păcii şi sporind interoperabilitatea între statele...
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
#intarzieri trenuri iarna, #CFR anulari trenuri, #zapada trenuri anulate , #CFR