Horoscop 2013 - Varsator

Luni, 31 Decembrie 2012, ora 18:35
6314 citiri
Horoscop 2013 - Varsator
Foto: Ziare.com

In anul ce vine, o sa ai o atitudine mult mai buna decat in 2012. Privesti lucrurile cu mai multa incredere si realizezi ca astrele nu sunt impotriva ta, asa cum ai crezut de multe ori. Incep sa se linisteasca apele in viata ta si totul capata o nuanta de roz.

In prima jumatate a anului, o sa bifezi cateva reusite impresionante in privinta familiei. Rezolvi unele conflicte ce au dus la conjuncturi urate in ceea ce priveste unele rude, insa nu este vorba despre parinti sau copii. Multe dintre conflicte au plecat de la o mostenire. Acum ai gasit o solutie ce va aduce zambetul pe buzele tuturor.

Zodiac Varsator

In casa sanatatii exista cateva umbre, asta insemnand ca o sa ai parte de cateva dificultati din punct de vedere al sanatatii. Dezvolti o anumita sensibilitate si trebuie sa fii extrem de atent pentru a nu iti agrava singur situatia. Ia in serios indicatiile medicului, pentru ca doar asa o sa termini anul cu bine.

In ceea ce priveste relatiile personale, nu te astepta la nimic iesit din comun in primele luni. Doar in aprilie va trebui sa fii atent la ceea ce faci la birou, pentru ca partenerul de viata ar putea fi deranjat de ceva si puteti ajunge la discutii destul de tensionate. Gelozia o sa fie destul de prezenta in cuplul tau si, ca sa nu ai necazuri, trebuie sa ai grija la cum te comporti.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul CAPRICORN

Abia dupa luna septembrie o sa se intample ceva ce te va face sa tresari. Va fi ceva ce te va face sa te simti mai apropiat de cel drag, poate mai mult ca oricand. Schimbarea de atitudine se va observa si in comportamentul lui.

La randul sau, va pune la cale cateva surprize pentru tine. Va place ceea ce se intampla si sunteti hotarati sa continuati in acelasi fel. Asta implica mai multa atentie din partea amandurora in ceea ce priveste limbajul si atitudinea. Invatati sa lasati la birou fazele rele de acolo si sa nu le aduceti acasa. Doar asa va asigurati ca atmosfera va fi linistita in caminul vostru.

Nu te increde foarte mult in cei pe care abia ii cunosti. Este bine sa fii sincer, insa uneori asta te poate baga in necaz. Lasa sa treaca cateva saptamani pana sa marturisesti ceva personal, mai ales daca este vorba despre detalii intime. Nu uita ca aparentele insala si poti sa fii ranit tocmai pentru ca esti mult prea cinstit.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia CAPRICORN

Daca slujba ta este in stransa legatura cu deplasarile, in anul care vine o sa ai mult de umblat. Acest aspect ar putea fi deranjant pentru partenerul de viata, deoarece s-a cam saturat sa petreaca serile singur. Ii faci cadouri si surprize, insa acestea nu iti suplinesc absenta.

Casa creatiei o sa fie puternic influentata in 2013, ceea ce te va determina sa faci ceva inedit, care va impresiona pe toata lumea. Putini iti stiau latura artisca si multi prieteni or sa se intrebe daca te cunosc cu adevarat.

Horoscop: Ce uraste CAPRICORNUL si de ce te enerveaza

Spre sfarsitul anului se va intampla ceva ce te va face sa iti schimbi planurile pentru 2014, cel putin cele pentru primele luni. Nu te gandi la ceva de rau, ci din contra. Poate fi vorba despre o veste pe care o asteptai de multe luni, ani chiar.

Intra maine pe Ziare.com pentru a citi horoscopul urmatoarei zodii

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#horoscop 2013 varsator, #horoscop 2013, #horoscop 2013 anual , #horoscop 2013