Horoscop 2013

Marti, 01 Ianuarie 2013, ora 09:01
7965 citiri
Horoscop 2013
Foto: Ziare.com

Berbec

2013 te asteapta cu suisuri si coborasuri. O sa experimentezi momente unice, unele de care ar fi bine sa profiti, pentru ca nu se stie cand le mai intalnesti.

Fii foarte atent la deciziile pe care le iei pe plan personal, deoarece unele pot avea urmari considerabile. Nu te gandi la ceva dramatic, insa nu strica niciodata sa deschizi bine ochii atunci cand ai ceva de hotarat.

De asemenea, in a doua parte a anului fii cu bagare de seama la sanatate. Chiar daca unele analize vor costa mai mult, nu te impiedica de acest obstacol. Este foarte important sa faci investigatiile necesare.

O sa investesti bani in ceva in care se vor implica mai multi membri ai familiei. Nu uita ca nu este bine sa incepi afaceri cu rudele pentru ca apar discutii fara sa iti dai seama. Mai bine te chinui singur la inceput decat sa strici ceva cladit in ani de zile.

Prezenta lui Mercur in casa familiei va fi vizibila, asa ca asteapta-te ca numarul membrilor sa creasca.

O sa fie un an in care o sa dai dovada de mai multa marinimie, asta inseamna ca cei din jur trebuie sa se astepte la fapte marete din partea ta. Insa nu e vorba despre cei care nu fac nimic si spera sa le pice din cer.

Taur

Venus te face sa fii persoana pe care multi si-o doresc in preajma lor. Esti zambitor si ai o dispozitie buna, ceea ce ii face si pe ceilalti sa aiba o atitudine pozitiva. In plus, prezenta lui Mercur in casa comunicarii te va face un orator desavarsit.

Pe plan familial o sa ai parte de cateva bucurii greu de egalat. Vor fi momente in care rudele se vor aduna impreuna pentru a sarbatori ceva iesit din comun.

Si cu vecinii o sa te intelegi bine in 2013. In a doua parte a anului, este posibil sa fii nevoit sa stai departe de cei dragi, insa totul este in interesul intregii familii.

Fii atent la deciziile pe care le iei si care privesc direct si alte rude. Nu lua hotarari in numele lor sau cel putin nu o face inainte de a discuta cu ei pentru a afla ceea ce vor. S-ar putea sa superi pe cineva daca iei pozitia de lider fara sa te numeasca nimeni.

Vestea proasta a anului este ca sunt sanse destul de mari sa intampini cateva probleme de sanatate. Saturn va fi responsabil de asta, insa nu trebuie sa fie neaparat ceva grav, ci poate doar cateva zile de febra. Incearca sa eviti locurile foarte aglomerate si suprasolicitarea fizica si psihica.

Gemeni

Prin natura ta esti o persoana foarte inteligenta si stii cum sa faci fata unor situatii care pentru altii par fara rezolvare. Esti calm din fire si poate de aceea reusesti sa manevrezi aceste momente in asa fel incat sa fii pus mereu in avantaj.

2013 este un an benefic pentru ceea ce tine de familie, dar cu toate acestea in unele zile o sa ai de suferit din cauza catorva rude ce gresesc fata de tine.

Vor fi clipe in care ar fi cel mai bine sa dai inapoi si sa ii lasi pe altii sa isi rezolve disputele. Nu trebuie sa te implici, chiar daca personajele principale iti sunt foarte apropiate. Incearca sa te detasezi pentru a nu ajunge sa ai cel mai mult de suferit.

Cei cu copii au parte de cateva batai de cap din cauza acestora. Trebuie sa dea dovada de multa rabdare, mai ales daca micutii au doar cativa ani si incep sa descopere ceea ce este in jurul lor. Intrebarea "De ce?" ii va chinui o mare parte din an.

Pe de alta parte, o sa se imbunatateasca mult relatia cu alte rude pe care le-ai vazut foarte rar in ultima vreme.

Rac

Semnul racului este unul al norocului, iar Luna este un astru ce il influenteaza extrem de mult. De obicei, esti foarte apropiat de familie, insa anul acesta au fost cateva hopuri. In 2013 vor fi clipe mai speciale, iar rudele te vor ajuta mult in demersurile incepute inca de pe acum.

Totusi, vor fi imprejurari in care o sa simti ca esti facut responsabil de fapte ce nu au tinut de tine si te vei supara, insa printr-un ton calm si cu rabdare o sa iesi la liman fara prea multe eforturi. Trebuie doar sa le acorzi timp pentru a se calma si pentru a afla adevarul.

In privinta sanatatii, o sa intampini cateva probleme din cauza stresului, asa ca este obligatoriu sa faci tot ce poti pentru ca viata sa fie mai usoara. Fii mai atent la munca si incearca sa iti creezi un confort psihic. Ti-ar prinde bine o cura de cateva zile intr-o zona montana, unde aerul curat te va ajuta enorm. Poti privi totul ca pe un concediu meritat.

Datorita faptului ca Jupiter tranziteaza casa prieteniilor, anul ce vine va fi pozitiv pentru relatiile de amicitie si chiar iubire. In cazul in care nu ai simtit niciodata emotiile dragostei, acum sigur nu mai scapi si o sa fii tinta sagetilor lui Cupidon.

Leu

Esti o persoana influenta si de incredere pentru cei din jur si tot ceea ce le spui le poate schimba viata. Fii foarte atent atunci cand vrei sa sfatuiesti pe cineva, pentru ca gestul tau l-ar putea afecta mai mult decat te-ai putea gandi. In aceste conditii, trebuie sa fii extrem de constient de puterea de convingere pe care o ai asupra celorlalti, dar sa nu profiti de ea.

Din punctul de vedere al familiei, 2013 o sa fie favorabil pentru ceea ce se intampla acasa, unde va fi multa pace si o atmosfera pentru care multi te vor invidia. Daca anul ce tocmai se incheie ai avut parte de cateva discutii neplacute cu unele rude, acum totul se va rezolva.

Si mai bine iti va fi pe plan sentimental. Cu exceptia unor mici faze, anul acesta o sa ai parte de o mare satisfactie in privinta iubirii. O sa calatoresti foarte mult in comparatie cu anii trecuti si o sa fii insotit de partenerul de viata, ceea ce va lega si mai mult relatia. Deplasarile pot fi si in afara tarii.

Fecioara

Esti foarte devotat activitatilor din 2012 si nu prea vrei sa renunti la ele nici in anul care urmeaza, asa ca in mare nu vor fi schimbari majore in viata ta.

Vor fi saptamani in care diplomatia si inteligenta de care o sa dai dovada te vor ajuta sa scapi din cateva incurcaturi in care ai intrat pentru ca ai incercat sa iei asupra ta vina unui cunoscut. Iti este foarte bun prieten si o sa mizezi pe faptul ca cei implicati vor fi mai calmi in ceea ce te priveste.

Va fi un an in care multe rude vor dori sa te vada si te poti astepta la vizite neanuntate. Asa ca evita sa lasi casa vraiste, pentru ca nu vei sti cand vine clipa cea mare. "Surprizele" vor fi si mai mari cand va fi vorba despre cei din familia partenerului de viata, iar casa trebuie sa fie imaculata ca sa nu ajungi tinta criticilor lor.

O veste buna. Astrele arata ca familia s-ar putea mari cu un membru, nu neaparat al tau, ci poate un nepot. Indiferent de varianta, fericirea va fi maxima printre voi toti si o sa aveti motive de sarbatorit. Chiar daca nu esti atat de apropiat de cel sau cea mica, o sa fii la fel de fericit ca si parintii. Te entuziasmezi si o sa dai o multime de bani pe cadouri pentru cel venit pe lume.

Balanta

Spre deoasebire de 2012, in anul ce urmeaza vor avea loc cateva discutii neplacute cu unele rude. Postura ta este una de lider si pe tine va pica responsabilitatea de a readuce calmul in camin.

Unele persoane nu isi vor pastra promisiunile si aceasta va fi cauza izbucnirii unor conflicte. Fii foarte rabdator si in acest fel o sa te asiguri ca totul va fi bine. Nu incerca sa le impui modul tau de gandire pentru ca o sa ajungeti la razboi.

Nu iti neglija sanatatea. Nu vor fi boli grave, insa excesele nu sunt bune niciodata. In timpul verii, o sa intampini situatii dificile din cauza caldurii, insa nu la fel ca in anul ce se incheie. Ti-ai invatat lectia si rezolvi unele aspecte pentru confortul tau.

Cei care au avut necazuri in dragoste vor lua decizii definitive in ceea ce priveste relatia personala, asta insemnand incheierea unor relatii ce aduceau mai mult rau decat bine. Pe de alta parte, cei care aveau planuri de casatorie in urma cu cateva luni acum le vor duce la bun sfarsit.

Cei nascuti in jur de 20 octombrie vor avea parte de surpriza vietii in acest an. Nu banuiesc nimic din ceea ce o sa vina.

Scorpion

Vor avea loc foarte multe reuniuni cu familia si o sa fii uimit sa vezi rude pe care nu le-ai intalnit de ani de zile. Se arata cel putin trei astfel de puncte.

O mare surpriza vei avea pe plan personal. Legatura cu partenerul de viata este din ce in ce mai stransa si chiar si tu ramai uimit de ceea ce se intampla din acest punct de vedere. Te asteptai la imbunatatire, insa nu la o schimbare de atitudine atat de radicala. Ramai fara cuvine in fata a ceea ce face cel drag.

Ar fi cazul sa ii intorci favoarea si sa fii mai atent la nevoile sale. O sa vezi ca aceasta atitudine va va face sa va simtiti mult mai bine unul in compania celuilalt. Martie va fi luna cea mai buna pentru cuplu.

Pui mare pret pe intimitate, asa ca prietenii ar trebui sa stie ca nu iti place sa fii tot timpul gazda si sa rareasca vizitele. Mai bine te invita in oras decat sa te trezesti cu ei la usa.

Desi rar lasi sentimentele sa iasa la iveala, acum te indupleca ceva si faci multe gesturi frumoase pentru apropiati.

Sagetator

Esti guvernat de Jupiter, asta inseamna ca ai multe ipostaze in care esti rebel, dar si altele in care respecti cu strictete regulile si te enervezi cand altii nu tin cont de ele.

La o prima analiza a lui 2013, va fi un an cu multe de facut in ceea ce priveste familia. Planurile facute in anul ce se termina se vor concretiza abia prin a patra luna. Ceva concret va avea loc in august, aceasta fiind luna in care o sa stai cel mai mult cu cei dragi. In plus, se vor rezolva unele probleme legate de atitudinea unor rude fata de tine.

A doua jumatate a anului va aduce vesti extraordinare unor apropiati si o sa te bucuri alaturi de ei de ceea ce li se intampla.

Nu vor interveni schimbari in privinta sanatatii, insa asta tine si de modul in care te comporti. Adica nu trebuie sa iti asumi riscuri exagerate fara sa te astepti la clipe tensionate. De exemplu, daca te incumeti sa pleci pe un traseu montan unde accesul este interzis, sa fii constient de faptul ca sigur o sa intampini difucultati. Calculeaza-ti cu atentie fiecare miscare.

Atingi cote maxime in viata sentimentala. Ai tinut cont de cateva sfaturi primite de la cineva care stie foarte bine situatia din cadrul cuplului si uite ca ai luat cea mai buna decizie posibila. Primele luni vor fi de vis, ti se va intampla ceva ce nu banuiai. Cei cu varste apropiate de cea a majoratului vor avea parte de cateva surprize, cel mai posibil cadouri impresionante.

Capricorn

Ai foarte multe planuri pentru anul ce urmeaza si cu greu accepti si parerea altcuiva in legatura cu asta. Vrei sa mergi pe drumul tau si nimeni sa nu te deranjeze.

Apar fara sa vrei discutii cu membrii mai in varsta ai familiei. Important este sa stii sa pui punct atunci cand trebuie, pentru ca altfel aceste dialoguri se pot transforma in certuri. Nu uita ca se spune ca cine nu are batrani sa isi cumpere. La modul general va fi un an bun pentru actiunile incepute cu apropiatii.

Micile afectiuni ce ti-au dat batai de cap in 2012 isi vor gasi rezolvarea acum, asa ca poti sa stai linistit si sa te concentrezi pe alte aspecte mai importante si urgente cu adevarat. Multe dintre aceste probleme erau cauzate de stres si dat fiind faptul ca te eliberezi de actiunile neplacute o sa te linistesti. In plus, o sa pui mai mult pret pe odihna si iti rezervi timp strict pentru asta.

Dintre toate zodiile, tu vei avea cele mai bune experiente legate de dragoste. Fie incepi o relatie ce va deveni cea mai importanta, fie cea din prezent va avea parte de imbunatatiri. Chiar daca ai impresia ca formezi un cuplu perfect cu partenerul de viata, intotdeauna exista loc de mai bine si exact asta o sa se intample in perioada ce vine.

Varsator

In anul ce vine, o sa ai o atitudine mult mai buna decat in 2012. Privesti lucrurile cu mai multa incredere si realizezi ca astrele nu sunt impotriva ta, asa cum ai crezut de multe ori. Incep sa se linisteasca apele in viata ta si totul capata o nuanta de roz.

In prima jumatate a anului, o sa bifezi cateva reusite impresionante in privinta familiei. Rezolvi unele conflicte ce au dus la conjuncturi urate in ceea ce priveste unele rude, insa nu este vorba despre parinti sau copii. Multe dintre conflicte au plecat de la o mostenire. Acum ai gasit o solutie ce va aduce zambetul pe buzele tuturor.

In casa sanatatii exista cateva umbre, asta insemnand ca o sa ai parte de cateva dificultati din punct de vedere al sanatatii. Dezvolti o anumita sensibilitate si trebuie sa fii extrem de atent pentru a nu iti agrava singur situatia. Ia in serios indicatiile medicului, pentru ca doar asa o sa termini anul cu bine.

Pesti

Inceputul de an va fi insotit de o veste extraordinara din punct de vedere personal. Are loc ceva ce asteptai de ceva vreme. Este un motiv bun pentru a sarbatori impreuna cu familia. Si rudele aveau emotii in aceasta privinta si vor primi cu mare bucurie ceea ce le spui. Este o ocazie buna de a mai sta cu cei pe care ii vezi mai rar.

Totusi, pe la mijlocul anului, vor avea loc cateva discutii neplacute cu unii membri ai familiei, nemultumiti de ceva ce ai facut si in care sunt implicati toti. Cel mai probabil, va avea loc o reuniune pentru ca sa se clarifice situatia.

Si cu partenerul de viata vor avea loc conflicte, insa nu la modul celor de mai sus, ci mai mult dialoguri in contradictoriu. Motivele vor fi destul de banale, incepand de la culorile pentru mobilier pana la asezarea canapelei in sufragerie. Dati prea multa importanta micilor detalii in loc sa va concentrati pe ceea ce conteaza cu adevarat: fericirea voastra.

Horoscop realizat de Zaza

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#horoscop 2013 anual, #horoscop 2013, #horoscop anul 2013 , #horoscop 2013