Cum slabesti daca tii post? Alege un program de slabire Herbalife

Miercuri, 03 Aprilie 2013, ora 13:04
6901 citiri
Cum slabesti daca tii post? Alege un program de slabire Herbalife
Foto: Facebook

Postul este un moment propice pentru urmarea unei diete echilibrate, menita sa te scape de kilogramele in plus, insa trebuie sa stii ca tot acum te poti ingrasa cu usurinta daca nu esti atent la ceea ce mananci.

Herbalife te ajuta sa slabesti in post.

Suplimentele pentru slabit contin si ele o multime de substante nutritive si minerale de care organismul tau are nevoie pentru a arde grasimile. In post, renunta la covrigi si la alte gustari nesanatoase si inlocuieste-le cu boabele de soia prajite, de la Herbalife. Acest produs alunga foamea si are un aport proteic important pentru metabolism si muschi. Tabletele cu fibre si plante aromate de la Herbalife sunt ideale in perioada postului, deoarece iti furnizeaza o cantitate generoasa de fibre si substante benefice, iar batoanele nutritive suplimenteaza aportul nutritiv din alimentatie.

Urmarea unei diete vegetariene, adica eliminarea produselor pe baza de carne, a produselor lactate si a oualor presupune sa gasesti alternative sanatoase care sa-ti furnizeze proteine, fibre, carbohidrati complecsi si acizi grasi esentiali. De exemplu, daca in timpul postului ai o alimentatie bazata in special pe cartofi, paste rafinate, paine, covrigi si orez rafinat, ai sanse mari sa iei in greutate, deoarece aceste alimente contin carbohidrati simpli care se absorb rapid si se transforma in grasime. In schimb, iata ce ai pute consuma pentru a slabi: Herbalife produse.

Ciuperci

Ciupercile sunt foarte versatile si iti permit sa prepari o multime de feluri de mancare de post, de la tarte si tocanite, pana la supe creme. Sarace in calorii, dar bogate in proteine, ciupercile sunt unele dintre cele mai sanatoase alimente in post.

Quinoa

Despre quinoa se spune ca are mai multe proteine decat carnea si ca este cea mai sanatoasa alternativa la produsele din carne. In post, quinoa este o adevarata binecuvantare, doarece o poti combina cu legume si verdeturi pentru a manca sanatos si a slabi armonios.

Verdeturi, legume, fructe

Verdeturile de sezon, legumele, leguminoasele si fructele furnizeaza organismului tau fibre, minerale si vitamine esentiale pentru accelerarea metabolismului si intensificarea arderilor, iar in post sunt cu atat mai importante. Nu uita de consumul de fructe si de cereale integrale, pentru a te simti satul pe o perioada mai lunga de timp.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#cura slabire post, #Herballife, #cura slabire, #cura slabire Herballife , #produse slabit