Hoteluri intime din locatii de vis, pentru vacanta din 2013 - afla si preturile (Galerie foto)

Vineri, 21 Iunie 2013, ora 07:42
4838 citiri
Hoteluri intime din locatii de vis, pentru vacanta din 2013 - afla si preturile (Galerie foto)

Cum vacanta se apropie cu pasi repezi, trebuie sa ai in vedere faptul ca anul acesta s-au deschis noi hoteluri in intreaga lume, o mare parte din acestea aducand un nou concept de cazare sau fiind realizate intr-un anume stil, original.

Travel+Leisure a realizat o selectie a celor mai noi si mai interesante hoteluri, prezentand caracteristicile specifice ale acestora, ca si preturile pentru o noapte de cazare.

Das Stue, Berlin, Germania

Aflat pe strada Drakestrasse, intr-o zona plina de copaci, intre parcul Tiergarten si gradina zoologica a orasului, acest hotel a devenit un punct de atractie in Berlin.

Construit in incinta fostei ambasade daneze, numele sau provine de la cuvantul "camera de zi", un concept pe care designerul Patricia Urquiola l-a imbratisat, rezultatul fiind un imobil caracterizat de bun-gust, care aminteste de o cladire neoclasica din 1939.

Are cinci etaje, fotografii de Horst si Helmut Newton si colturi in care exista biblioteci la fiecare nivel. Pentru o noapte de cazare veti plati intre 150 si 260 de euro.

Capaldi, Maroc

Cei care ajung in Marrakech au acum un motiv sa se aventureze catre dunele maturate de vant ale desertului marocan. La picioarele muntilor Atlas, hotelul Capaldi, colorat in rosu, este o evadare rafinata, fiind situat la numai 40 de kilometri sud fata de Marrakech.

Cele 25 de camere si apartamente sunt aproape monocromatice, au seminee din piatra si paturi foarte comode, acoperite de cuverturi din plus si lenjerii din bumbac egiptean. Hotelul are un restaurant de inspiratie frantuzeasca, o piscina si o sala de cinema, unde poti urmari un film si la miezul noptii. Cazarea costa intre 150 si 260 de euro pe noapte.

Bulgari Hotel & Residences, Londra

Pentru inaugurarea celei de-a treia proprietati, brandul Bulgari nu s-a dat inapoi de la nicio cheltuiala: lemn de mahon lacuit, granit negru slefuit sau bijuterii antice. Hotelul se afla foarte aproape de Hyde Park, are 85 de camere cu bai de onix, covoare marocane si paturi cu tesatura din matase argintie.

O noapte intr-un astfel de loc te va costa intre 373 si 746 de euro.

Jumeirah Port Soller, Mallorca, Spania

Primul hotel Jumeirah din Europa continentala are un avantaj important prin faptul ca se afla in Port de Soller, un sat de pescari linistit la doar o jumatate de ora de mers de capitala insulei. Avand intr-o parte muntii Tramuntana, intreaga zona emana calm.

Hotelul se afla situat pe un promontoriu, intr-o zona cu portocali. Are 120 de camere, fiecare dintre acestea fiind dotata cu terase private care dau catre Marea Balearica. Te poti bucura aici de o piscina imensa sau de un complex spa cu trei etaje. O noapte de cazare la Jumeirah Port Soller te va costa intre 261 si 373 de dolari.

Statiunea Amanzo'e, Porto Heli, Grecia

Daca vechii greci ar fi proiectat un oras din zilele noastre situat pe o colina, cu toate inovatiile din lumea moderna, acesta ar fi aratat probabil ca Amazo'e. Coloanele sale de piatra, portiunile intinse cultivate cu maslini si panorama asupra marii, alaturi de cele 38 de camere, piscine din marmura verde si un centru spa cu o suprafata de peste 1.000 de metri patrati reprezinta motive foarte bune pentru a petrece un timp aici.

La acestea se mai adauga pozitia de invidiat a hotelului pe coasta sudica a insulei Peloponez, cunoscuta pentru plajele sale minunate si faptul ca se ajunge usor de la Atena. Trebuie insa sa stii ca o noapte de cazare in acest loc va costa peste 746 de euro.

Ett Hem, Stockholm

Ett Hem se distinge prin faptul ca este un hotel in care se pastreaza conceptul de casa, are 12 camere si este situat in districtul Larkstan. Interioarele sunt realizate de designerul Ilse Crawford, care s-a ocupat si de Soho House din Londra si New York.

Mobila dateaza de la jumatatea secolului XX, are bufete penru cocteiluri realizate la cererea clientilor si pot fi admirate opere de arta contemporane din colectia personala a proprietarului.

Este interesant faptul ca aici poti canta la pian, poti citi un roman din biblioteca sau te poti strecura in bucatarie pentru a lua o gustare la miezul noptii. Pentru o noapte de cazare la Ett Hem vei plati intre 373 si 746 de euro.

Monteverdi, Val d'Orcia, Italia

Daca ti-ai dorit mereu sa traiesti intr-un oras medieval din Toscana, Monteverdi este alegerea ideala pentru o vacanta. Avand doar sapte apartamente, acest hotel este indiscutabil un loc retras, cu un interior rustic realizat de designerul Ilaria Miani, culori neutre, texturi bogate si lemn vechi.

Si asezarea acestui hotel este una pitoreasca, in cel mai mic satuc, cu doar 25 de locuitori, aflat pe unul dintre cele mai inalte dealuri din Val d'Orcia, recunoscuta de UNESCO drept una dintre cele mai frumoase vai din regiune. Daca vrei sa petreci vacanta in acest loc, pretul pentru o noapte este cuprins intre 261 si 746 de euro.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#hoteluri strainatate cazare 2013, #cazare hoteluri Europa preturi, #cazare hoteluri vacanta 2013, #vacanta 2013 hoteluri pret, #destinatii vacanta 2013 Europa , #hoteluri