E oficial: Auchan a achizitionat magazinele Real - Cand se face rebranduirea

Vineri, 13 Septembrie 2013, ora 15:15
3954 citiri
E oficial: Auchan a achizitionat magazinele Real - Cand se face rebranduirea
Foto: Wikipedia

Tranzactia Auchan-Real a fost finalizata, joi, astfel ca grupul francez a ajuns la 31 de magazine, peste 10.000 de angajati si afaceri cumulate de peste 4,5 miliarde de lei, fara taxe.

Auchan a achizitionat 20 de magazine Real, ca urmare a acordului semnat in 30 noiembrie 2012 si a validarii primite din partea Consiliului Concurentei din Romania la sfarsitul lunii iulie.

"Este un moment de mare semnificatie in viata si istoria Auchan Romania. Convergenta celor doua companii este o oportunitate extraordinara care ne va permite sa ne consolidam si sa cream valoare pentru toti: pentru clienti, prin sustinerea puterii lor de cumparare, pentru angajati, prin crearea de locuri de munca si dezvoltare profesionala, pentru furnizori si pentru producatorii romani, printr-o prezenta larga de distributie pe intreg teritoriul tarii dar si pentru comunitate, in calitate de companie responsabila.

Calendarul nostru este unul ambitios, dorim sa realizam convergenta celor 20 de magazine si trecerea sub marca si comertul Auchan in mai putin de un an. Prioritatile noastre, in aceasta perioada, sunt: integrarea celor 5.000 de noi colaboratori, oferind fiecarui colaborator sansa la reusita, cucerirea si fidelizarea de noi clienti, propunandu-le un comert bazat pe discountul generalizat, cu o gama vasta si pertinenta de produse de calitate ieftine si la cele mai mici preturi si construirea unei companii lider si responsabile", a declarat Patrick Espasa, director general Auchan Romania, intr-un comunicat de presa.

Auchan Romania, in noua sa dimensiune, ajunge la 31 de magazine deschise si alte doua in constructie, o suprafata neta de vanzare de 252.000 m2, peste 10.000 de angajati, 3 platforme logistice, 70 milioane de clienti anual si o cifra de afaceri comuna de peste 4,5 miliarde de lei, fara taxe.

Compania devine, astfel, unul din primii cinci cei mai mari angajatori privati din Romania si a doua retea de comert, ca suprafata totala de vanzare la nivel national.

C.P.

Vești proaste pentru angajații Tarom. Compania intră în reorganizare economică
Vești proaste pentru angajații Tarom. Compania intră în reorganizare economică
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat miercuri, 24 aprilie, la Tulcea, că TAROM va primi până la finele lunii ajutor din partea Comisiei Europene şi apoi va intra într-o...
ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis că norma juridică privind valoarea reparaţiei şi implicit a despăgubirilor prin asigurarea de răspundere civilă auto (RCA) este este...
#Auchan preluare magazine Real, #Auchan achizitie magazine Real, #Auchan magazine Real , #Romania
Comentarii
Poza memorex
memorex
rank 1
totusi parca realul era cu mari probleme daia l-a vandut metro